Smart ID Dynamics este “Partner of the year 2018” pentru SEE & CEE la Summit-ul Regional al Partenerilor Zebra Technologies

Bucuresti 3 iulie 2019. Smart ID Dynamics, lider de piata in Romania pe segmentul solutiilor pentru mobilitate enterprise, a primit premiul “Partner of the year 2018” pentru  Europa Centrala si de Est in cadrul Summit-ului Regional al Partenerilor Zebra Technologies care a avut loc anul acesta in Viena. Premiul reprezinta o recunoastere a rezultatelor inregistrate pe piata din Romania – cifra de afaceri, inovatie, expertiza, loialitate si flexibilitate.

‘’Pozitia de lider de piata pentru Centrul si Sud Estul Europei este o recunoastere a investitiilor pe care le-am facut de-a lungul timpului intr-un model de business absolut inovativ la nivelul pietei din Romania. O astfel de inovatie ne-a permis sa construim avantaje competitive interne, la nivelul proceselor si al solutiilor proprii dezvoltate de hub-ul nostru de technologie din Romania si Moldova, imposibil de copiat de catre principalii competitori.

La nivel extern, am mizat intotdeauna pe flexibilitate si agilitate, pe viteza de reactie la dinamica pietei, la schimbarile intervenite in comportamentul clientilor si al competitiei de tip “me too”. Credem cu tarie ca suntem printre putinele companii din piata care au obtinut avantaje competitive incredibile din anticiparea schimbarilor intervenite in piata, schimbari care s-au regasit intotdeauna in reinventarea continua a modelului de business in beneficiul clientilor nostri” a declarat Daniel Boangiu, Managing Partner  Smart ID Dynamics Romania & Moldova.

SmartID Dynamics furnizeaza solutii software si servicii profesionale integrate cu computere mobile robuste, scanere coduri de bare si imprimante de coduri de bare care asigura vizibilitate in timp real asupra proceselor din cadrul organizatiilor. Compania a fost infiintata in 2010 de catre Daniel Boangiu si Romeo Iacob, experti cu peste 20 de ani de experienta in mobilitate, a ajuns la o cifra de afaceri in 2018 de peste 15 mil EURO si un profit net de peste 1,3 mil Euro.

Smart ID Dynamics are in prezent 100 de angajati si colaboratori, detine cea mai mare si mai stabila echipa de specialisti certificati din piata, rezultat al unui program de investitii si de dezvoltare a echipei de management constant, de-alungul celor peste 8 ani de existenta pe piata din Romania.

Echipa de consultanti Smart ID Dynamics este specializata in dezvoltarea de aplicatii mobile enterprise, solutii de colectare de date in timp real applicate mediului industrial (IoT), trasabilitate, inventariere, managementul activelor, managementul incidentelor, sisteme de control al depozitelor, solutii fiscale pentru retail, etc. Cu inovatii incredibile si la nivelul modelului de servicii de consultanta Smart ID Dynamics se afla in topul companiilor care ofera flexibilitate, agilitate si implementare rapida a solutiilor  de business cu rezultate masurabile.

“Recunoasterea de care ne-am bucurat in cadrul Summit-ului Regional Zebra Technologies de la Viena este o certificare a pozitiei de lider de piata, in special a strategiei noastre focusate pe inovatie si pe nevoile emergente ale clientilor din pietele pe care le acoperim in prezent. Vom continua sa ne concentram in viitor pe dezvoltarea parteneriatului cu Zebra Technologies, pe dezvoltarea parteneriatului cu clientii nostri dar si pe continua adaptare si inovare la nivelul modelului de business.

Le multumim clientilor nostri, companii multinationale si companii locale pentru increderea pe care ne-au acordat-o de-a lungul timpului.

Pentru detalii suplimentare referitoare la acest comunicat ne puteti contacta la adresa de email romeo.iacob@smartid.ro, mobil:0725 265 396.

Despre Smart ID Dynamics

Smart ID Dynamics este o companie cu capital integral românesc, fondată în anul 2010 care a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de peste 15 mil euro și 100 de angajați si colaboratori.

Compania are un portofoliu de peste 3000 de clienți, peste 250 de proiecte software implementate și o flotă de peste 17 mii de echipamente în piată.

Oferta Smart ID Dynamics înglobează produse software proprii, concentrate pe dezvoltări pentru digitalizarea și automatizarea proceselor industriale prin soluții de mobilitate enterprise, a operațiunilor logistice din cadrul depozitelor și magaziilor, solutii end to end pentru retail inclusiv solutii fiscale, inventariere, trasabilitate, incident management, data collection, Industry 4.0 (Industrial IoT), roboti colaborativi, inventarierea mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar și furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugată.

Despre Zebra Technologies

Zebra Technologies permite angajatiilor din retail, sanatate, transport si logistica, productie si multe alte industrii sa ajunga la un nivel superior de performanta – care sa se regaseasca in rezultate incredibile in afacere, imbunatatirea vietii pacientilor si cresterea satisfactiei clientilor.

Zebra Technologies este pionier in solutii enterprise -  produsele, software-ul, serviciile, analytics si solutiile Zebra sunt folosite pentru a conecta angajati, active si locatii in mod inteligent oferind cea mai buna coordonare de care are nevoie o companie pentru a-si optimiza operatiunile mobile si pentru a lua decizii de afaceri critice.

Zebra Technologies colaboreaza cu peste 10,000 parteneri in 100 tari, si are misiunea de a livra solutii dezvoltate special pe specificul industriilor astfel incat sa isi ajute clientii sa-si depaseasca potentialul de crestere.