Sistemele de supraveghere intra la reducere de Black Friday

 

Cele mai performante si inovatoare sisteme de supraveghere intra in febra reducerilor odata cu Black Friday, de vineri, 29 noiembrie, cand vor putea fi achizitionate cu reduceri uimitoare de pana la -40%, doar de pe site-ul www.rocamere.net.

Camere supraveghere video de interior sau de exterior, DVR-uri, hard disk-uri digitale sau kituri cu sisteme de supraveghere complete vor putea fi comandate la preturi imbatabile cu garantia celei mai bune achizitii de lunga durata, dar si siguranta locatiei supervizate.

Mai precis, din lista articolelor care vor beneficia de reduceri spectaculoase fac parte: RCR242 varifocale Sony 700 TVL, RCR272 varifocale Sony 700 TVL camere care in momentul de fata sunt unele dintre cele mai performante de pe piata. Lista completa va fi disponibila aici.

In plus, sunt disponibile sisteme de supraveghere complexe, dezvoltate cu cea mai noua tehnologie din domeniu si anume matricea de infrarosu cu 1000 de linii tv . Printre acestea se numara:EV-FIX60M6-S07, EV-FIX60M4-S07, ZED72-S07.

Spre deosebire de specificatiile tehnice intalnite la actualele sisteme de siguranta, noua tehnologie presupune o iluminare mai buna noaptea datorita tehnologiei militare incluse, un timp de viata de 4 ori mai mare precum si o imagine apropiata de ceea ce vedem la tv.

Specializat in sisteme de siguranta si camere de supraveghere, magazinul online www.rocamere.net ofera cele mai variate solutii, dar si aparatura optima la preturi competitive.

 

Magazinul rocamere.net este operat de catre Digital Tech Trading SRL.

camere supraveghere sisteme supraveghere