Servicii Funerare in 10 rate fixe fara dobanda !



 



In perioada de criză şi înmormântările au devenit un lux. CASA FUNERARA EVA SRL -D vine în sprijinul clienţilor  oferindu-le posibilitatea achitarii, serviciilor si produselor dorite, in maxim 10 rate fixe fara dobanda. Magazinul nostru funcţionează non-stop iar produsele se pot achizitiona si online pe site-ul http://www.evafunerare.ro

 

Cei care nu doresc sa se deplaseze la sediul nostru au posibilitatea sa achizitineze produsele si serviciile direc din fata calculatorului „Noi lucrăm non-stop". Avem un număr de telefon afişat la magazin dar şi un site pe Internet. De exemplu dacă se întâmplă ca decesul sa aiba loc noaptea, oamenii nu trebuie sa vina la sediul nostru ( Calea Serban Voda 270, sector 4, Bucuresti ) ,acceseaza link-ul www.evafunerare.ro aleg produsle si serviciile necesare le adauga in cos iar la final aleg modalitatea de plata.

 

Casa Funerara Eva comercializeaza o gama diversificata de sicrie ( sicrie de brad, molid, stejar, mahon, fag ) si accesorii necesare evenimentelor funerare ( manere sicriu, lenjerie sicriu, perna sicriu, crucifixe, batiste, lumanari, doliu usa, candele, felinare, fotoceramica, cruci lemn/marmura/granit ), servicii funerare oferite  „constatarea si imbalsamare, toaletarea defunctului, asezarea în coşciug, pachetele pentru cimitir, obtinerea actelor in vederea inhumarii, transport funerar,  coroane, manipulare sicriu. 

 

Preturile mici, seriozitatea si discretia sunt elemente care ne recomanda  in sectorul privat al serviciilor funerare.

 

Plateste in 10 rate fixe cu : Bonus Card de la Garanti Bank, Card Avantaj de la Credit Europe Bank si Mastercard Forte de la Banca Transilvania.

 

 

 

 

servicii funerare servicii funerare complet pompe funebre funerare funerare Bucuresti