S-a votat cel mai bun studio de videochat din Bucuresti!

Romania, campioana! Ce inseamna videochat?

Daca tot vorbim despre afaceri infloritoare in Romania, nu avem cum sa ocolim subiectul videochat. Desi este privit ca fiind un subiect inca tabu in Romania, videochatul a capatat proportii uriase si la noi in tara. Astfel, se estimeaza ca peste 100.000 de fete isi desfasoara activitatea intr-un studio videochat. Si, ca in orice domeniu, exista firme mici si firme mari, firme cu renume, firme despre care vei auzi intotdeauna de bine. Referindu-ne la acestea din urma, pe primul loc se claseaza Charm Studios.

 

De ce Charm Studios a fost votat ca fiind cel mai bun studio de videochat din Romania

Am fost si noi curiosi sa vedem ce ii face pe cei de la Charm sa fie cei mai buni, asa ca le-am trecut pragul saptamana trecuta. In receptia imensa, amenajata cu extrem de mult bun gust si caldura lui „acasa” ne-a intampinat Carmen. Dupa aceea am facut impreuna turul studioului si ne-a raspuns la cateva intrebari.

Camerele de la studio videochat Charm Studios au fost gandite si amenajate de specialisti in domeniul designului interior, motiv pentru care arata... perfect! In plus, spatiile de recreere, precum si sala de conferinte, sala de sedinta sau birourile in care team-leaderii isi desfasoara activitatea in fiecare zi sunt de-un profesionalism desavarsit.

 

De ce a fost Charm Studios votat ca fiind cel mai bun studio videochat din Romania? Pentru ca le ofera modelelor cel mai mare comision de pe piata si bonusuri cum nu vezi in alta parte (constand in masini de lux oferite cadou si city-break-uri oferite in fiecare luna). In plus, cel mai important aspect este ca acestia lucreaza 100% legal si, din cate am inteles de la fete, banii intra intotdeauna la timp! A, ca sa nu mai spun ca le-am vazut si vitrina cu peste 30 de premii obtinute la concursuri nationale si internationale... Wow!

De ce sa fii model videochat

 

Va zic doar atat: am avut ocazia sa ne uitam pe incasarile unor modele de la studio videochat Charm Studios si am ramas muti de uimire: media incasarilor unui model videochat intr-o luna depaseste cu mult 5.000$! Da, ati citit bine, este vorba despre peste 20.000 de lei in fiecare luna!

Daca visezi la un job intr-o echipa tanara, frumoasa si ambitioasa, atunci locul tau este la Charm! Daca visezi sa iti cumperi propria casa, masina sau sa pleci in cele mai tari vacante, nu ezita: cei de la Charm angajeaza modele videochat!

Charm Studios

Charm Studios

studio videochat studio videochat bucuresti videochat videochat bucuresti