S-a lansat cel mai provocator concurs cu tema juridica! Licitatiijuridice.ro te trimite la Paris de

Compania C&D Royal Brand  si site-ul www.licitatiijuridice.ro anunta concursul primaverii!

Publicul este invitat sa acceseze pagina oficiala de Facebook Licitatii Juridice si sa impartaseasca cu toti membrii comunitatii  o intamplare inedita pe care au trait-o sau au auzit-o, legata de justitia din Romania.Pot participa la concurs toti cei care dau “like” paginii de Facebook Licitatii Juridice. Concursul va incepe dupa ce pagina va avea 20 000 de like-uri iar start-ul  se va anunta pe pagina oficiala a site-ului.

 “Dupa ce concursul va incepe, toti cei care au dat initial like sunt invitati sa posteze o intamplare cu tenta juridica- traita personal sau auzita. Va castiga intamplarea care are cele mai multe like-uri”, declara Raluca Lupu, responsabil PR www.licitatiijuridice.ro.

Participanti pot fi numai cetatenii romani cu pagina facebook din Romania sau din strainatate.

Toate inamplarile inedite înscrise pe platforma dedicată vor fi aprobate în concurs de echipa organizatorica, iar publicul va avea posibilitatea să voteze relatarile preferate si să desemneze câştigătorii.


In cadrul concursului vor fi inmanate urmatoarele  premii:

·         Locul 1 VACANTA DE PASTE LA PARIS  5 zile/4 nopti

·         Locul 2 Telefon Samsung Galaxy Ace

·         Locul 3 Telefon HTC Sensation

 

Mai multe detalii legate de premiile oferite precum si regulamentul concursului, sunt disponibile www.licitatiijuridice.ro.

Despre Licitatiijuridice.ro

Creat de C&D Royal Brand, firma cu o experienta de peste 5 ani pe piata, Licitatiijuridice.ro este o platforma online menita sa ajute utilizatorii sa-si gaseasca asistenta juridica potrivita. Interfata prietenoasa a site-ului asigura utilizatorilor o experienta placuta si facila iar structura platformei permite interactivitatea necesara pentru ca acest concept sa functioneze. Pentru utilizatori sistemul este gratuit si disponibil 24 de ore din 24.

concurs vacanta vacanta la paris avocat experienta indeita justitia in Romania concurs licitatii