Room Escape Cel mai nou joc de Room Escape sa deschis la Puzzle Rooms

Despre jocurile de Room Escape

Primul joc de acest tip a apãrut pe Internet în 1988, atunci când John Wilson a lansat „Behind Closed Doors“, o aplicaþie de tip text ad­ven­ture, prin comenzi scri­se, în care jucãtorul trebuia sã eva­de­­ze dintr-o camerã folosind diverse obiec­te. Sintagma „Escape the Room“ a fost lansatã în 2001, odatã cu jocul „Mystery of Time and Space“ (MOTAS). Succesul a fost atât de mare, încât în urmãtorii ani s-au dez­vol­tat sute de mii de programe simi­la­re.

Primul Escape the Room „în mãrime naturalã“ a fost deschis la Budapesta, în cadrul Parapark. Reacþia publicului a fost neaºteptat de bunã, determinând apariþia a zeci de alte locaþii. Cea mai cunoscutã este cea din Silicon Valley, amenajatã de un grup de studenþi, celebrã pentru faptul cã, de-a lungul celor opt ani de existenþã, doar 23 de oameni au reuºit sã elucideze misterele camerei în cele 60 de minute.

Puzzle Rooms ofera doua astfel de camere. Gasiti mai jos detalii despre acestea.

Camera Egipteana

Legenda spune ca faimosul explorator Johnatan Livinstone a disparut in urma cu 60 de ani, in timp ce facea o serie de cercetari in una dintre piramidele din Valea Regilor. Mergi si tu, impreuna cu echipa ta, pe urmele exploratorului si incearca sa dezlegi misterele piramidei fara a ramane blocat in interiorul acesteia!

Apartamentul 13

Misterul crimei petrecute in acest apartament ii va tenta cu siguranta pe pasionatii de romane politiste, de genul celor scrise de Agatha Christie. Tot ceea ce trebuie sa stiti pentru inceput e ca in acest apartament locuia doamna Tudor, o pensionara ce isi facuse obiceiul de a-si spiona zilnic vecinii de la fereastra camerei sale. Se pare ca in una din zile a observat ceva compromitator, iar unul dintre vecini a ucis-o cu sange rece. Crezi ca poti afla cine a omorat-o pe batranica? Intra si tu in Apartamentul 13 si dezleaga misterul! Ai 60 de minute la dispozitie.

Pentru mai multe detalii si rezervari vizitati site-ul Puzzle Rooms: www.puzzlerooms.ro



Room Escape Bucuresti Puzzle Rooms Bucuresti Puzzle Rooms Room Scape joc de evadare