Romanian Software lanseaza site-ul si in limba engleza

P { margin-bottom: 0.08in; }A:link { }

Romanian Software isi lanseaza site-ul si in limba engleza, http://www.hrp.ro/en , lansare realizata dupa ce anul trecut compania a trecut la o noua fata a site-ului http://www.hrp.ro/, ca urmare a unui rebranding complet.

Romanian Software ofera posibilitatea externalizarii unor servicii precum salarizare si administrare de personal (Human Resource Planning), ofera asistenta legislativa, solutii software pentru accesul la aplicatii fara achizitionarea licentei si scanare, precum si consultanta resurse umane si traininguri legislative in domeniul resurselor umane.

Site-ul este platforma de business care ofera informatii referitoare la serviciile si produsele pe care Romanian Software le pune la dispozitie, cat si stiri legate de activitatea companiei si de evenimentele organizate sau cele la care participa in calitate de speaker sau parteneri. Pe langa acestea, Romanian Software prezinta pe site articole relevante cu solutii interesante si eficiente din doemniu, adresate specialistilor si profesionistilor din cadrul departamentelor de resurse umane.

Din portofoliul clientilor cu care Romanian software colaboreaza, se regasesc companii renumite din domeniul asigurarilor, bancar, alimentar sau unitati de invatamant.

Puteti contacta echipa companiei pentru feedback legat de pagina de web a companiei, dar si pentru va transmite opinia legata de produsele si serviciile Romanian Software. Adresa de mail la care sunt asteptate parerile dumneavoastra este office@romaniansoftware.ro .