Rochii de ocazie si cum sa le accesorizezi corect

ROCHIE DE OCAZIE LUNGA, DIN SATIN, ROSIE, ALEEZA

ROCHIE DE OCAZIE LUNGA, DIN SATIN, ROSIE, ALEEZA

Nici alegerea unei rochii de ocazie si nici accesorizarea ei, nu reprezinta o misiune usoara. Insa, intregul proces se poate transforma intr-o adevarata placere atunci cand ai suficienta inspiratie la dispozitie si o varietate larga de modele din care poti sa alegi atent. Asadar, i-ati alaturi de tine mama, cea mai buna prietena sau device-ul preferat si hai sa alegem impreuna tinutele festive pentru viitorul eveniment special.

 

Sugestii de rochii de ocazie in functie de eveniment si accesorizarea lor

Rochia pentru cununia civila

Pentru cununia civila ai doua optiuni principale si populare - rochia alba si rochia bej. Bineinteles, daca personalitatea ta este una indrazneata si nu-ti este teama sa te abati de la regulile obisnuite, poti opta si pentru rochii de ocazie scurte in nuante de roz, rosu etc.

O sugestie de rochie pentru ziua cea mare poate fi rochia Ecaterina, pe care o poti asorta la o pereche de pantofi bej, un bolero sau o capa, si esti gata sa-ti legi destinul de partenerul vietii tale. La JojoFashion gasesti foarte multe modele de rochii de calitate, la preturi accesibile, potrivite pentru toate gusturile.

Rochia pentru domnisoara de onoare

Nici domnisoarele de onoare n-ar trebui sa fie mai prejos decat miresele, mai ales ca ele vor insoti si vor putea reflecta momentul special care se va desfasura in fata altarului. Noi ne-am oprit la doua modele, respectiv rochia Ecaterina cu tull si broderie, si rochia Byanca. Daca vrei sa organizezi sau participi la o nunta eleganta, prima ar putea fi o optiune perfecta, iar pentru cele tematice romanesti, nu vei da gres cu rochia Byanca prevazuta cu imprimeu floral alb-rosu. Dat fiind rafinamentul lor, aceleasi accesorii basic, putine si in nuante discrete, vor fi potrivirea perfecta.

Rochia de cocktail

Daca participi la un cocktail ce urmeaza a se desfasura intr-un club si nu ai nicio problema in a-ti lasa pielea la vedere, arunca un ochi peste rochia Yssa. Prevazuta cu spatele gol si numeroase paiete sclipitoare, aceasta rochie scurta poate atrage toate privirile. Poate fi ideala inclusiv atunci cand tematica petrecerii corespunde cu aceasta. Iar o extra optiune noi iti prezentam si rochia Dalia, o rochie babydoll sofisticata, simpla, pe care o poti accesoriza cu o pereche de sandale sclipitoare, un colier si o bratara statement, bogate in cristale.

Rochia pentru nasa

Dupa mireasca si parinti, nasa este una dintre persoanele care atrage negresit atentia. Iar din start se subintelege ca, rochia de ocazie aleasa trebuie sa fie speciala. O prima alegere poate fi rochia Aleeza, o rochie intr-o nuanta superba de rosu, confectionata din satin care va oferi o prestanta desavarsita. Rochia dispune de un decolteu generos in V, completat de o banda lata care accentueaza talia si un slit extrem de impunator. O geanta mica si discreta, neagra, alaturi de o pereche de pantofi cu aceeasi nuanta, fie accesorii in nuante de bej, se vor potrivi perfect. 

Rochia pentru mama

Unele mame sunt greu de convins sa poarta o rochie, mai ales daca fac parte din generatia veche pentru care pantalonii reprezinta un articol vestimentar de baza, ori fusta clasica ce se imbina la sacou. Noi consideram ca si ele merita sa se simta deosebite si sa emane cat mai multa feminitate, indiferent ca sunt invitate la o cina romantica, la o petrecere aniversara sau la un eveniment (nunta, botez etc.).

Poti arunca un ochi peste rochiile XXL daca acesta este contextul ideal, acolo unde vei gasi si rochia Anissa. Cu o pereche de sandale discrete, eventual un sacou in zilele racoroase, mama ta va fermeca prin aparitia ei. 

Comanda rochii de ocazie de pe JojoFashion.ro sau telefonic la: 0770.409.409

rochii de ocazie