REMbrandT isi premiaza castigatorii la concursul organizat in cadrul Brasov Business Days

 

In calitate de co-organizator al Brasov Business Days, REMbrandT a oferit participantiilor sansa de a-si promova afacerea intr-un mod inedit in cadrul unui concurs desfasurat pe parcursul celor doua zile ale evenimentului. Antreprenorii, managerii si expertii prezenti la eveniment au fost invitati sa posteze pe panoul aflat in sala REMbrandT un mesaj creativ despre business-ul propriu, urmand ca primele trei texte sa fie premiate cu pachete de consultanta de marketing si comunicare.

"Am ales sa organizam acest concurs pentru a ridica mingea la fileu participantilor la Brasov Business Days interesati de promovarea propriului business. Acestia au primit cu entuziasm provocarea, fapt confirmat de ineditul mesajelor postate pe panoul REMbrandT. Alegerea, deloc usoara, a celor trei castigatori a depins de creativitatea textului, de gradul in care acesta a reflectat beneficiul adus de produsul sau serviciul promovat si de impactul preconizat al mesajul asupra publicului-tinta", a declarat Rodica Lupu, Managing Partner, REMbrandT.

Echipa REMbrandT va analiza, impreuna cu reprezentantii celor trei companii castigatoare, necesitatile si oportunitatile de comunicare in functie de specificul fiecarei afaceri, pentru a realiza ulterior strategii si actiuni puternic focalizate pe maximizarea rezultatelor.

 

Despre REMbrandT

REMbrandT ofera servicii de consultanta strategica de marketing si comunicare clientilor care isi propun un traseu consecvent si unitar in impunerea propriului set de valori la nivelul perceptiei publice. Pentru o abordare integrata, punem la dispozitia clientilor nostri un cumul solid de know-how pe urmatoarele paliere ale comunicarii de marketing:





Strategie si implementare campanii ATL;





Strategie si implementare campanii BTL;





Creatie si executie website, strategie si implementare campanii online si social media;





Marketing direct (mailing, e-mail marketing);





Strategie si implementare campanii de PR.





 

Despre Brasov Business Days

Desfasurat in perioada 28-29 septembrie, evenimentul Brasov Business Days a reunit peste 500 de participanti alaturi deo suita de speakeri consacrati - nume sonore din business-ul romanesc, facilitatori cu experienta si antreprenori de succes. Programul evenimentului a cuprins, printre altele: 4 conferinte, 12 workshop-uri, 2 sesiuni de Business Networking, 2 mese rotunde pentru VIP-uri si degustari de produse traditionale si vinuri celebre.

 

 

comunicare publicitate REMbrandT concurs premii