Primera anunta Imprimanta de Etichete Color LX900e

LX900e este cea mai rapida imprimanta de etichete color cu jet de cerneala. Imprima etichete la o viteza de pana la 11,4 cm (4,5") pe secunda - de aproape 17 ori mai rapid in comparatie cu LX810e, cea mai bine vanduta imprimanta de etichete color Primera (la o calitate a imprimarii comparabila).



Cartusele de cerneala individuale pentru albastru, rosu, galben si negru minimizeaza costurile de imprimare, deoarece, la un moment dat, numai o culoare trebuie inlocuita. Capul de imprimare semi-permanent utilizeaza o tehnologie noua, capabila sa redea un text foarte clar, o grafica de calitate exceptionala si cea mai realista imprimare foto oferita vreodata de un dispozitiv dedicat imprimarii etichetelor in cantitate redusa.



"LX900e stabileste un nou standard industrial in ceea ce priveste viteza, calitatea si costurile reduse de imprimare" . afirma Mark D. Strobel, vicepresedintele departamentului de vanzari si marketing Primera. "Acordam atentie deosebita parerilor consumatorilor. Ei sunt de parere ca cele mai importante functionalitati pe care le-am putea oferi ar fi viteza de imprimare marita si cartuse separate pentru fiecare culoare. In acelasi timp, ei nu sunt dispusi sa sacrifice din calitatea excelenta a imprimarii pe care o obtineau de la imprimanta de etichete color Primera LX810e existenta. LX900e aduce toate aceste imbunatatiri si nu numai".



Aplicatiile tipice includ etichetarea produselor: cafea, vin, apa, produse de panificatie, confectii, carne, branza si sute de alte specialitati si produse alimentare. De asemenea, LX900e este ideala pentru etichetarea personalizata, teste de marketing, pre-testare de imprimare, marcarea produselor industriale periculoase ºi pentru etichetarea produselor in vanzarea cu amanuntul.



Se livreaza impreuna cu driverele pentru Windows XP/Vista/7 si Mac OS X 10.5 (sau mai recent) si cu softul pentru proiectarea etichetelor din Windows.

Pentru realizarea si printarea etichetelor pot fi utilizate si alte programe de design cunoscute compatibile cu Windows sau Mac.



Substraturile contin diferite tipuri de etichete speciale pentru imprimarea cu jet de cerneala si pentru marcaje rezistente, incluzand Primera’s exclusive TuffCoat ExtremeTM poliester alb sau transparent si BOPP alb. Etichete imprimate au o rezistenta deosebita la apa, zgariere, dezlipire si umezeala. Etichetele de hartie rezistenta la apa sunt disponibile in varianta: lucioasa, semi-lucioasa sau finisare mata.

Dimensiunea etichetei porneste de la un minim de 19 mm (0,75") latime si 19 mm (0,75'') lungime pana la un maxim de 203,2 mm (8") latime si 609,6 mm (24") lungime.



Pretul unei imprimante LX900e este de 2,295 Euro si este disponibila din acest moment la distribuitorul autorizat in Romania, GSR GRUP SRL. www.printlabel.ro



Oferit de: GSR GRUP; RO-10995336; Cluj-Napoca,

Str. Eftimie Murgu 11C; tel: 0264-441183; fax: 0264-441179;

www.printlabel.ro; office@printlabel.ro

imprimante etichete dispensere etichete aplicatoare etichete role etichete