Noi sisteme de securitate avansate de la Ultramaster

Securizeaza-ti casa sau biroul cu cele mai avansate sisteme de securitate UltraMaster. Compania a  introdus in oferta noile camere de supraveghere pentru exterior DAHUA cu tehnologie LED ARRAY cu lentila fixa sau varifocala.  Aceasta tehnologie permite detectarea, clasificarea, recunoasterea si identificarea obiectelor care nu sunt vizibile cu ochiul liber pe timpul noptii. Aceste camere sunt eficiente in orice conditii de iluminare si chiar in medii complet intunecate, fiind recomandate in locatii care nu sunt luminate in timpul noptii, dar pe care doriti sa le protejati.

Noile camere de supraveghere sunt disponibile in varianta dome sau cu picior si pot fi introduse intr-un sistem de securitate complet gandit, configurat si instalat de echipa UltraMaster. Camerele de supraveghere pot fi folosite impreuna cu noul DVR Dahua serie 52xx-A, cel mai nou model in materie de inregistratoare video analogice. Acest DVR permite integrarea a pana la 16 canale video, filmarea la inalta rezolutie si iesire pe monitorul de supraveghere la rezolutii FullHD. DVR-ul permite vizualizarea si pe platformele mobile precum tablete sau smartphone-uri.      

UltraMaster este distribuitor pentru produse Dahua, Q-see, Mobotix, Sony, Hikvision, NICE, Beninca, BFT, INIM, Electra si alte produse de calitate din domeniul securitatii. Compania ofera suport tehnic pentru instalarea si utilizarea produselor achizitionate si consiliere pentru alegerea celor mai bune solutii tehnice. 

In magazinul online UltraMaster veti gasi kituri de alarma construite cu componente de la branduri consacrate in sisteme de alarma. Fiecare pachet de baza poate fi completat de catre fiecare client cu detectori, module si accesorii compatibile cu pachetul ales. Fiecare kit poate fi configurat de echipa UltraMaster pentru a fi usor de implementat in obiectiv de catre client. Specialistii companiei vor realiza legaturile electrice intre elementele kitului si vor face setarile si programarile necesare. 

In magazinul online UltraMaster veti gasi produse testate si certificate, compatibile intre ele,  pentru care veti putea gasi intotdeauna suport calificat. Printre produsele comercializate se numara sisteme de alarma, sisteme de supraveghere video, interfoane si video interfoane, solutii monitorizare GPS, usi de garaj, grilaje, sistem de control acces si sonorizare. Pentru mai multe informatii si oferta de produse vizitati www.ultramaster.ro