Allview anunta actualizari software pentru dispozitive din gama de produse DroSeries

 

Cel mai important beneficiu adus este compatibilitatea produselor cu majoritatea aplicatiilor din magazinul de aplicatii Android.

 

Allview pune la dispozitia utilizatorilor telefonului P3 Alldro un update la sistemul de operare Android 2.3.5. Noua versiune optimizeaza functionalitatea telefonului, in special a interfetei de utilizare a camerei foto-video, a aplicatiilor si tranzitiilor de la un meniu la altul, printr-o mai mare stabilitate a software-ului.

 

Astfel, prin update, smartphone P3 AllDro permite cu usurinta accesul la un magazin dedicat de aplicatii si are noi aplicatii preinstalate care ii sporesc in mod pozitiv utilitatea. In ceea ce priveste modificarile aduse camerei foto-video, administrarea galeriei de fotografii si cea a fisierelor video se realizeaza mult mai facil si rapid.

 

Tabletele Allview AllDro Speed si AllDro2 Speed primesc un nou update al sistemului de operare Android 4.0. Alaturi de o interfata mai simpla pentru email, contacte, widget-uri si galeria foto, noua versiune de Ice Cream Sandwich ofera utilizatorilor acces la mai multe aplicatii compatibile din magazinul Android.

 

Procedurile de actualizare se gasesc pe website-ul Allview in pagina de prezentare a produselor. Procesul de actualizare a sistemelor de operare este posibil prin descarcarea noilor versiuni prin website si necesita utilizarea unui calculator si a unei conexiuni USB.

 

Telefonul P3 Alldro si tabletele AllDro Speed si AllDro2 Speed pot fi achizitionate prin intermediul magazinului online Allview disponibil la adresa www.allview.ro/shop si din magazinele partenere la preturile recomandate de 999 lei, 649 lei, respectiv 799 lei. Pentru mai multe detalii despre produse consultati website-ul Allview.





Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si distributia de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida în România datorită serviciilor gratuite ÅŸi facilităţilor atasate produselor.

Telefoanele Allview ofera posibilitatea separarii convorbirilor de business de cele personale sau efectuarea de apeluri in retele diferite la cele mai mici costuri. Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

tableta Allview smartphone Allview AllDro2 Speed tableta AllDro2 Speed P3 AllDro