9 212 candidati au fost recrutati in urma editiilor Angajatori de TOP Bucuresti

Bucuresti, 10 martie 2014 Editia cu numarul 16 a celui mai mare eveniment de recrutare, Angajatori de TOP va avea loc in Bucuresti in perioada 4-5 aprilie, la Sala Palatului. Cu o traditie de 8 ani, numarul si diversitatea oportunitatilor oferite de companii de top dar si continutul de calitate al conferintelor au transformat Angajatori de TOP in cel mai relevant proiect de profil din piata.  

Evenimentul ofera oportunitatea vizitatorilor de a aplica la joburile deschise de companiile prezente si de a afla competentele pe care le cauta angajatorii in acest moment. Chiar si pentru candidatii care nu isi cauta activ un loc de munca, participarea este o ocazie buna pentru a intelege evolutia pietei in acest moment. 

Cu o frecventa bianuala, primavara si toamna, editia din aceasta primavara Angajatori de TOP se extinde la nivel national. Astfel, cei care sunt in cautarea unui job au putut participa la Angajatori de TOP Timisoara in perioada 14-15 martie, pot participa la finalul acestei saptamani la Angajatori de TOP Iasi, 21-22 martie, iar in perioada 4-5 aprilie, proiectul se intoarce in Bucuresti pentru cea de-a 16 a editie. 

In luna aprilie Angajatori de TOP revine in Bucuresti. In perioada 4-5 aprilie evenimentul din Bucuresti va reuni cele mai mari companii din Romania. In urma unei statistici referitoare la editiile anterioare Angajatori de TOP Bucuresti a reiesit faptul ca aproximativ 25% dintre joburile deschise de companiile prezente sunt acoperite in urma participarii la eveniment. Astfel, a rezultat ca aproximativ 9212 persoane si-au gasit locuri de munca in urma evenimentelor Angajatori de TOP organizate in perioada 2006 – 2013 in Bucuresti. 

Cei care doresc sa participe la evenimentul din aprilie Angajatori de TOP pot intalni companii precum: BRD - Groupe Société Générale, Coca-Cola HBC Romania, Intel, HP, Raiffeisen Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle, Deutsche Bank Global Technology Bucuresti, JTI, Deloitte, Nestlé, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L’Oréal Romania, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC Romania, Unilever, Microchip Technology, TELUS International Europe, WNS Romania, Accenture, McDonald's Romania, Grupul Renault Romania, 1&1 Internet Development, ProCredit Bank, EY, Microsoft, Stefanini, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox.

Prin participarea la Angajatori de TOP “urmarim sa promovam oportunitatile profesionale oferite de McDonald’s in randul unui numar cat mai mare de persoane. De-a lungul timpului, in Romania, aproximativ 25.000 de persoane au trecut prin scoala McDonald’s. Anul acesta, pozitiile deschise spre aplicare sunt cea de Manager Trainee si de Crew Member – cele doua functii implica o activitate antrenanta si variata, contribuind la evolutia si la formarea profesionala a fiecarui angajat al nostru” – reprezentantii McDonald’s Romania.

„Stefanini este un partener cu traditie al Angajatori de Top. Este cel mai important eveniment de acest gen care ne ofera posibilitatea de a ne intalni cu candidati pregatiti pentru care vom avea aproximativ 60 de posturi disponibile din zona suportului tehnic, specialisti pe infrastructura IT si 50 de pozitii  axate pe dezvoltare software, cu precadere pe Programatori  .Net,  Java, PL/SQL, ABAP, Sieble, SharePoint, precum si pe QA” - Oana Calcan, Recruitment Supervisor, Stefanini. 

Peste 1350 de pozitii deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP Timisoara. Intre 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara a avut loc editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara a reunit 40 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment au fost asteptati 5000 de vizitatori. Cele peste 1350 de pozitii deschise de companiile participante acopera o varietate de domenii de activitate, iar cateva dintre departamentele unde au fost deschise pozitii pentru locuri de munca in Timisoara au fost: dezvoltare software, inginerie, productie, suport tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii. Pentru pozitiile deschise in cadrul acestor departamente companiile angajeaza atat juniori cat si persoane cu experienta. 

Dupa editia din Timisoara, pe 21-22 martie are loc, in Iasi, editia locala a targului de cariera Angajatori de TOP. Evenimentul va reuni 30 de companii, angajatori activi din Iasi si peste 5000 de vizitatori, in Atriumul Palas Mall. Cu o traditie de 8 ani, evenimentul se desfasoara pentru a treia oara la Iasi, prima editie avand loc in anul 2008, iar cea de-a doua in toamna anului 2013. Angajatori de TOP este o modalitatea prin care vizitatorii pot avea o prima discutie fata in fata cu angajatorii prezenti in cadrul evenimentului. 

Mai multe detalii despre Angajatori de TOP Bucuresti pot fi accesate in sectiunea special creata pe www.hipo.ro  

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding. 

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.