Lansare proiect

 

Fundatia CORONA Iasi, in parteneriat cu Asociatia Ecovas din Vaslui, implementeaza incepând cu data de 01.03.2012 proiectul regional cu titlul „Calificarea  - pas cheie pentru profesionalizarea comertului la distanta”.

 

Proiectul, derulat pe o perioada de 2 ani, este cofinantat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, Axa prioritara 2 „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii”, Domeniul major de interventie 2.3 „Acces si participare la formare profesionala continua”.

 

 

 

Proiectul isi propune cresterea nivelului de calificare pentru 150 de angajati din domeniul noilor forme de comert din Regiunea de Nord - Est prin participarea la un program de calificare de nivel 1 in ocupatia „lucrator in comert” (cod N.C. 5220.1.1).

 

Programul de calificare furnizat in cadrul proiectului se adreseaza personalului cu nivel redus de calificare, necalificat sau cu meserii redundante din cadrul firmelor care se ocupa cu comertul la distanta, respectiv call-center-uri, magazine virtuale, comert prin posta etc. din regiune - judetele Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui. Beneficiind de formare profesionala la locul de munca, acesti angajati isi vor imbunatati competentele, dar si adaptabilitatea si securitatea la noile cerinte ale pietei muncii.

 

De asemenea, acest parteneriat activ isi propune atragerea unui numar cât mai mare de angajatori din domeniul comertului la distanta, asociatii profesionale sau patronate si institutii cu roluri in formarea profesionala in vederea facilitarii accesului angajatilor la formare profesionala continua in meserii specifice, a cresterii sanselor de mentinere pe piata muncii si oferirea unor calificari complete si actuale.

 

 

 

Mai multe informatii despre proiect puteti obtine de la:

 

Fundatia Corona

 

Iasi, Bd-ul Chimiei, nr. 1A, etajul 2

 

Telefon: 0232 244 530, fax: 0232 244 536

 

E-mail: office@fundatiacorona.org

 

Persoana de contact: Cristina Perhinschi - Manager de proiect

 

Asociatia Ecovas

 

Vaslui, str. Spiru Haret nr. 5,

 

Tel/Fax : 0235 318 882

 

E-mail: ecovas_as@yahoo.com

 

Persoana de contact: Roxana Sava – Coordonator activitati partener

 

 

ONG POSDRU Calificare Comert gratuit