Ce face copilul tau vara aceasta Dar tu

Gradinita Casuta Zanelor deruleaza in perioada 20 iunie - 20 august 2010, cu sprijinul Directiei de Asistenta Comunitare Iasi, proiectul „Vara in Casuta”, proiect umbrela prin care se dezvolta un sistem de servicii complet in mediul prescolar, atat pentru copii, cat si pentru parinti si educatori si prin care DAC va promova si disemina toate actiunile initiate in cadrul parteneriatului in vederea dezvoltarii si replicarii proiectului in anii urmatori.

Daca ai un copil  intre 2 si 7 ani, Zanele si invitatii surpriza va asteapta la Vara in Casuta, in lumea magica a copilariei si a viselor devenite realitate. Timp de noua saptamani micutii care isi vor petrece Vara in Casuta vor avea parte de multe surprize speciale, cum ar fi sa: 

 

- Manance sanatos la Ziua Bucatelor Bune

 

- Recicleze hartie in Saptamana Verde

 

- Petreaca timp cu familia si prietenii in Saptamana Familiei

 

- Incerce instrumentele muzicale in Zilele Muzicii

 

- Ingrijeasca animalele la Ziua Animalelor

 

- Experimenteze mersul la scoala si la servici in Saptamana Etapelor Vietii

 

- Inteleaga diversitatea in Saptamana Credintelor, Culturii si a Diversitatii 

 

Vara in Casuta este un proiect unic  de petrecere a vacantei de vara pentru cei mici, in care se imbina invatarea activa cu jocul.  Invitati speciali vor veni in fiecare zi in Casuta pentru a impartasi cu cei mici din magia si cunostintele lor, iar impreuna cu invitatii speciali din Brazilia si Spania vor experimenta culturi diverse. De asemenea, pentru ca este vara si vacanta este in toi, cei mici impreuna cu parintii vor profita de vremea buna de afara si de soare descoperind noi locuri si aventuri in natura. 

 

Parintii sunt invitati la Scoala Parintilor, cursuri care merg in paralel cu agenda copiilor si care are scopul de a ajuta parintii sa fie mereu in pas cu nevoile de invatare ale copiilor si sa-si dezvolte abilitati de comunicare eficienta si negociere cu micutii. 

 

Scoala pentru Dascali se adreseaza educatorilor care nu inceteaza niciodata sa priveasca procesul educational si de cealalta parte a catedrei. Scoala pentru Dascali isi propune sa formeze multiplicatori in mediul educational prescolar care sa promoveze pe plan local valori precum: creativitatea, inovatia si invatarea activa si continua in procesul educational. 

 

Proiectul Vara in Casuta este realizat de Gradinita Casuta Zanelor in parteneriat cu: Directia de Asistenta Comunitara Iasi, Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Asociatia Art Mestesugurile Prutului, Eurofin Proiect, Centrul Cultural Francez, Librariile Carturesti, AIESEC Iasi, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Cote, Fundatia Hecuba, Asociatia Tinerilor Ecologisti din Iasi – Teris, Societatea pentru Psihologie Iasi, Congregatia Fratilor Scolilor Crestine „La Salle”, Biserica Armeneasca, Fundatia Filocalia – Liceul R. Wrumbrand, Cresa Prichindel, Gradinita  „Sf. Paraschiva”, Gradinita nr. 18,  Restaurant Aad`s Place, Restaurant ovo-lacto-vegetarian Sante, Comunitatea Evreiasca din Iasi (J.C.C.), Farmacia Lara Farm, Jumbo Party si Petshop 2x2. 

 

Pentru agenda si informatii suplimentare: 

 

Roxana Postolache

 

Manager

 

Casuta Zanelor

 

Tel: 0745759095

 

E-mail: roxanapostolache@gmail.com

 

Web: www.casutazanelor.ro / www.gradinitazanelor.ro 

gradinita Casuta Zanelor vara copii parteneri