Prezentare “Sistemele educationale din Europa de Vest - prezentare comparativa. Unde este mai bine s



Fundatia Study Abroad Advising Center organizeaza prezentarea “Sistemele educationale din Europa de Vest - prezentare comparativa. Unde este mai bine sa studiem?” ce va avea loc Sambata, 31 martie 2012, de la ora 11:00, la Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti, Calea Plevnei, Nr. 61, Etaj 2, Sala Festivitati.

Invitata speciala a conferintei este Silvia Bacanasu, absolventa a Canterbury C. C. University UK. La eveniment vor participa elevi si studenti precum si parintii acestora, interesati de studii in strainatate la nivel universitar si postuniversitar.

Rolul prezentarii este de a informa publicul interesat despre oportunitatile reale de studiu in tari precum Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Suedia cu accent pe Marea Britanie. De asemenea, vor fi prezentate serviciile de consiliere si sprijin pe care Study Abroad Advising Centre le ofera tinerilor romani interesati sa studieze in strainatate, in mod gratuit. Discursurile vor fi sustinute de Andreea Vatea, Presedinte Study Abroad Advising Centre, si de Silvia Bacanasu, absolventa a Canterbury C. C. University UK.

Pentru a participa la prezentarea de sambata, doritorii se pot inscrie pe: http://www.education-abroad.ro/inregistrare/

Parteneri: CCSB - Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti

 

www.education-abroad.ro