Scoala Focul Sacru organizeaza cursuri de initiere hristica



Scoala de Spiritualitate Focul Sacru, ce functioneaza in cadrul Fundatiei Focul Sacru, organizeaza periodic, in diferite orase din Romania, cursuri de initiere hristica. Initierea practicata de discipolii acestei scoli de spiritualitate are la baza Invatatura Domnului Iisus Hristos, singurul Invatator al traitorilor acestei Planete.

Initierea hristica se desfasoara in trei trepte de cunoastere, fiecare dintre acestea putand fi accesata de catre discipoli in functie de gradul fiecaruia de elevare spirituala si de manifestare a lui Dumnezeu.

Sintagma zalmoxiana „Cunoaste-te pe tine insuti si-L vei cunoaste pe Dumnezeu” este cea care in timp ne va ajuta, dupa multe stradanii, sa definim ce a vrut sa spuna Dumnezeu, de fapt,  atunci cand a zis: „Sa facem om dupa chipul Nostru, dupa asemanarea Noastra” – Facerea 1:26.

In cadrul primei trepte de initiere hristica se analizeaza cu temeinicie „Chipul” si mijloacele necesare pe care Dumnezeu ni le-a oferit pentru a capata „asemanarea” cu El. Totodata, initiatilor li se pun la dispozitie o serie de tehnici de curatare şi vindecare hristica care, aplicate in mod corect, au efecte miraculoase asupra trupului si sufletului omenesc.

 Beneficiile initierii hristice

Probabil ca sunt multi cei care se intreaba la ce foloseste aceasta initiere hristica, cum le poate influenta viata sau in ce fel ii poate ajuta.

Urmand cursurile Scolii Focul Sacru, practicand initierea hristica, tu, ca discipol, iti vei schimba efectiv viata in bine, calitatile tale se vor amplifica, vei intra intr-o lume accesibila doar credinciosilor adevarati.

Cunoscandu-te pe tine insuti Il vei cunoaste pe Dumnezeu.

Cunoscandu-te pe tine insuti vei reusi sa te respecti, sa te ierti si sa te iubesti mai mult.

Invatand sa te respecti, sa te ierti si sa te iubesti pe tine in mod neconditionat,  vei stii sa respecti, sa ierti si sa iubesti Creatia lui Dumnezeu.   

Vei invata sa iubesti neconditionat Terra, dar si toate existentele ei traitoare.

Vei invata sa iubesti oamenii neconditionat conform Invataturii Hristice.

Vei invata sa-ti hranesti atat sufletul, cat si trupul, din izvorul nesecat al Iubirii Divine.

Vei intra in randul acelor  „fericiti” pomeniti de Mantuitorul Iisus Hristos in „Predica de pe munte”.

Straduindu-te sa manifesti virtutile divine vei aduce fiintei tale pacea, armonia si sanatatea necesare unei vieti decente, fericite, iar aceasta atitudine a ta se va rasfrange in mod normal, mai devreme sau mai tarziu si asupra familiei tale care va trai in pace si armonie.

Vei cunoaste bucuria de a darui neconditionat si de a fi de folos unei existente indiferent ca ea este de tip mineral, vegetal, animal sau uman.

Vei evolua din punct de vedere spiritual si-ti vei mari in mod sigur sansele: de a iesi, in aceasta existenta terestra, din Legea raului destin (Legea karmei); de a trai aici, pe Terra, in Legea bunului destin (Legea darmei) sau Legea Iubirii si de a cunoaste mult mai repede Imparatia lui Dumnezeu.

Intr-un cuvant, vei cunoaste si vei urma: Calea, Adevarul si Viata.

 Calendarul cursurilor de initiere hristica  

In perioada aprilie – august 2012, Scoala de Spiritualitate Focul Sacru organizeaza cursuri de initiere hristica treapta I, dupa urmatorul program: la Craiova intre 20-22 aprilie si 6-8 iulie; la Timisoara intre 27-29 aprilie, 4-6 mai si 8-10 iunie; la Satu Mare intre 11-13 mai; la Cluj-Napoca intre 18-20 mai; la Oradea intre 25-27 mai; la Arad intre 1-3 iunie; la Drobeta Turnu Severin intre 15-17 iunie si la Bucuresti intre 29 iunie-01 iulie.                    

In perioada 5-12 august 2012, cu prilejul taberei de vara organizata de Fundatia  Focul Sacru  intr-o zona de munte cu mare incarcatura spirituala, se vor desfasura cursuri de initiere hristica treapta I pentru cei care doresc sa descopere aceasta lume initiatica intr-un cadru natural deosebit, departe de grijile cotidiene. Puteti petrece astfel, impreuna cu noi, sapte zile minunate intr-unul dintre locurile sacre ale stramosilor nostri daci si, in acelasi timp, puteti beneficia de o initiere care va da o alta dimensiune vietii voastre si lumii in care traim. Pentru aceasta serie inscrierile se fac cel tarziu pana la data de 15 Mai 2012, locurile fiind limitate.      

Cursurile de initiere hristica se desfasoara efectiv doar in cazul in care se formeaza un grup de minim zece cursanti. Numarul maxim de cursanti admis intr-un grup este de 20 de persoane, cu exceptia celui care se va forma pentru initierea din munti din perioada 5-12 august.

Informatii suplimentare legate de cursuri sau conditii de participare si inscriere, precum si datele necesare de contact veti putea gasi accesand site-ul www.foculsacru.ro.

 

cursuri initiere initiere spirituala Hristos Dumnezeu scoala initiere hristica focul sacru