Preturi de neegalat pentru anvelope de iarna de la Romanvelope

Sezonul rece isi face deja simtita prezenta si orice sofer trebuie sa inceapa sa isi planifice pregatirea masinii: verificarea sistemului de incalzire, a antigelului si mai ales achizitionarea unui set de anvelope de iarna.

Chiar si cand strazile nu sunt acoperite de zapada, temperaturile de sub 7 grade Celsius scad performantele anvelopelor de vara ceea ce inseamna timp mai mare de franare, instabilitate pe drumuri alunecoase si un risc mult mai mare de accidente. Acest lucru se datoreaza pierderii de flexibilitate a materialului si implicit a aderentei. Pentru a te bucura de aceeasi placere de a conduce, trebuie sa alegi pentru masina ta anvelope special proiectate pentru a face fata sezonului rece.

Romanvelope propune soferilor o gama extrem de larga de anvelope auto din care pot fi selectate cele potrivite in functie de masina si caracteristicile tehnice ale cauciucurilor recomandate de producator. Magazinul online ofera un mod simplu si intuitiv de cautare si selectie prin cele peste 30,000 de repere, in functie de sezon, de tipul de anvelope dorit, dimensiuni, indicele de viteza si bineinteles, producator. Romanvelope.ro reuneste toti marii producatori de anvelope din lume.

In aceasta perioada, Romanvelope vine cu oferte imbatabile pentru cateva marci consacrate atunci cand vorbim de anvelope de iarna, marci precum Vredestein, Nokian sau Minerva, dar si cu preturi extrem de atractive pentru celelalte produse destinate sezonului rece.

Pentru a fi cat mai simplu pentru clienti, livrarea anvelopelor comandate este gratuita la orice adresa din Romania. Se poate alege astfel livrarea la domiciliu sau direct la service-ul unde aveti programata schimbarea anvelopelor de vara cu cele de iarna. Toate produsele, indiferent de marca, beneficiaza de o garantie de 3 ani. Plata se poate face si ramburs, la primirea produselor prin curier.

Pentru cei ce nu sunt foarte familiarizati cu caracteristicile unui cauciuc si nu vor sa greseasca in alegerea facuta, Romanvelope pune la dispozitie un serviciu de consultanta telefonica unde specialisti cu o vasta experienta pot oferi cele mai bune sfaturi astfel incat condusul, chiar si pe un carosabil dificil, sa fie o placere.

Romanvelope este o companie specializata in importul si comercializarea anvelopelor pentru orice tip de autovehicul, de la turisme si autoutilitare pana la autoturisme de teren si camioane.

Powered by SEO monitor