Noul jucator pe piata asigurarilor online



Magazinul eMag, proprietatea Dante International SA, s-a lansat pe piata asigurarilor auto online in cadrul eMag Marketplace. Noul serviciu este dezvoltat in colaborare cu Netrisk Broker de Asigurare.

 

Internautii pot compara si alege ofertele companiilor pentru asigurari RCA si pot achizitiona politele de asigurare dorite prin comenzi online dupa consultarea intregii oferte.

 

Cei ce comanda in luna sarbatorilor aceasta polita RCA beneficiaza de reducerea de lansare de 15%.

 

Netrisk Broker de Asigurare SRL este subsidiara detinuta in intregime de catre Netrisk Ungaria – cel mai mare broker online de asigurari din Ungaria, cu un portofoliu de peste 800 000 utilizatori inregistrati. In 2010, pachetul majoritar de actiuni al Netrisk Ungaria a fost achizitionat de catre Enterprise Investors, noul actionar fiind interesat de sustinerea financiara a dezvoltarii in Europa Centrala si de Est.

 

Enterprise Investors este unul dintre cele mai mari grupuri de fonduri de private equity si venture capital din CEE, cu un capital administrat de peste 1,7 miliarde euro cu investitii semnificative în peste 120  de companii.

RCA rca ieftin asigura.ro Netrisk asigurare rca