MIDOCAR Vitan a devenit service autorizat Skoda



Incepand de luni, 25 ianuarie 2011, MIDOCAR Vitan are autorizatia de a efectua toate tipurile de operatiuni de service, inclusiv inspectia tehnica periodica, pentru orice model de autoturism Skoda. Posesorii acestei marci auto au la dispozitie inca un service autorizat de catre fabricant in Bucuresti, unde au siguranta ca nu isi vor pierde garantia oferita de catre producator.

De asemenea, prin Serviciul Accesorii si Piese de schimb, la MIDOCAR Vitan se vor comercializa accesorii si piese de schimb originale Skoda.

“Ne-am dorit aceasta extindere a activitatii de service si asupra marcii Skoda, deoarece multi dintre clientii nostri actuali, posesori ai marcilor Audi si Volkswagen, detin si autoturisme Skoda, care isi doreau sa isi poata repara sau intretine toate masinile intr-o singra locatie.” afirma Gheorghe Baran – Director  Service MIDOCAR Vitan. “De-a lungul activitatii am avut multe solicitari in acest sens de la clientii nostri. Analizand situatia, resursele si capacitatea atelierului de service, atat din punct de vedere tehnic, cat si al calificarii personalului, ne-am stabilit ca obiectiv obtinerea parteneriatului de service autorizat al marcii Skoda, in reteaua Porsche Romania. Suntem bucurosi ca am reusit aceasta realizare!”

Service-ul MIDOCAR Vitan autorizat pentru marcile auto Audi, Volkswagen si Skoda, este localizat in zona de Sud-Est a capitalei si are program de functinonare de luni pana vineri intre orele 07.00 – 18.00 si sambata, intre orele 08.00 – 13.00.

 

Despre MIDOCAR:

Infiintat in 1992, MIDOCAR este primul importator Volkswagen de pe piata din Romania. In prezent MIDOCAR este dealer & service autorizat al marcilor Volkswagen si Audi in Romania, oferind o gama de servicii complete (pre-vanzare si post-vanzare) pentru marcile comercializate. Totodata, MIDOCAR comercializeaza autovehicule de ocazie, sub marca Weltauto. Activitatea se desfasoara in Bucuresti in cele doua locatii MIDOCAR Otopeni si MIDOCAR Vitan.

service skoda piese