Periile VIKAN o placere sa le folosestiComercializam o  gama pe deplin completă de sarcini produse de curăţare si intretinere specifice pentru sectorul de auto si transport commercial. Echipamentele profesionale sunt o condiÅ£ie esenÅ£ială pentru rezolvarea sarcinilor rapid ÅŸi eficient.

 

http://www.servicenter.aaz.ro/

 

Cautati produse auto de calitate? Aici gasiti produse profesionale.

 

Importam, distribuim, si comercializam o  gama pe deplin completă de sarcini produse de curăţare si intretinere specifice pentru sectorul de auto si transport commercial. Echipamentele profesionale sunt o condiÅ£ie esenÅ£ială pentru rezolvarea sarcinilor rapid ÅŸi eficient. Acest lucru este, de asemenea, relevant atunci când vehiculele rutiere sunt  curăţate. Din acest motiv, VIKAN a dezvoltat  cea mai cuprinzătoare, pentru folosinţă îndelungată ÅŸi la preÅ£uri competitive o serie de sarcini si instrumente de curăţare specifice pentru sectorul transporturilor. Fiecare instrument este unic  creat pentru intervalul sau – ÅŸi în colaborare cu – utilizatorii profesioniÅŸti în sectorul de transport. Cu instrumente de curăţare mai multe de 70 la numar, VIKAN permite tuturor sarcinilor de curăţare să fie efectuate într-un timp mai scurt ÅŸi cu cele mai bune rezultate posibile. VIKAN oferă o gamă largă de produse atractive de calitate, inovatoare ÅŸi desene sau modele funcÅ£ionale pentru curăţenie:  - Vagoane Touring, Autobuze, Camioane Comerciale & Vans, trenuri de căi ferate, aeronave comerciale ÅŸi  autoturismele personale

 

Produsele MAKRA sunt produse profesionale de cosmetic si intretinere auto. Produsele sunt de productie germana ceea ce le confera un plus ce calitate si un grad de rezistenta mai ridicat la utilizare.

 

Aceste produse sunt ideale pentru spalatorii si service -uri, saloanelor de cosmetic auto si de ce nu pentru folosirea proprie.

 

Suntem singurii importatori al produselor MAKRA si VIKAN

 

Pentru detalii de produse si preturi vizitati  

 

 http://www.servicenter.aaz.ro/ 

 

CONTACT:

 

Craciun Gheorghe – Agent Vanzari

 

0727689884 / 0757911071

 

servi.center@yahoo.com

 

SC. SERVICE CENTER SRL.

 

http://www.servicenter.aaz.ro/ 

 

http://servicentercluj.wordpress.com 

 

 

MAKRA VIKAN Produse cosmetice Ustensile de curatenie Auto