Pot fi conflictele evitate? Dar aplanate fara repercusiuni?Workshop-ul isi propune invatarea principalelor cauze declansatoare ale unui conflict precum si metode de aplanare a acestora. Incepand cu diagnosticarea cauzalitatii pana la determinarea naturii conflictelor, workshop-ul pune accent pe recunoasterea din stadiu incipient al conflictului si pregatirea etapelor de negociere pentru aplanarea acestora.

 

“ Managementul conflictului este un subiect mereu actual in zilele noastre. Marea majoritate a problemelor cu care ne confruntam au drept sursa un conflict care nu a fost gestionat corect la timp. Incepand de la o comunicare defectuoasa pana la incapacitatea de gestionare a conflictului in sine odata declansat, toate au repercusiuni in viata noastra sociala si nu numai.

Invit cat mai multi participanti la acest workshop, abordam aceasta tematica actuala cu solutii si metode prin care conflictul poate fi lesne transformat in generator de progres, a declarat Adriana Petrescu, lector BPP.

 

Workshop-ul este dedicat atat celor care lucreaza in companii pe functii de decizie sau comunicare, cat si persoanelor care doresc sa isi dezvolte orizontul de invatare.

 

Workshop-urile GoWise oferite de BPP Professional Education pentru urmatorul trimestru sunt:

 

8 Februarie, Managementul Conflictului, incepand cu ora 16.

 

22 Februarie, Mentoring, incepand cu ora 16.

 

6  Martie, De-Stres, incepand cu ora 16.

 

22 Martie , Dinamica Organizatiei, incepand cu ora 16.

 

5 Aprilie, Negociere, incepand cu ora 16.

 

Investitia in workshop-urile GoWise este de 350 Ron/ participant.  

 

 

Inscrierea la workshop-uri se face cu trei zile inainte.

 

 

Contact inscrieri: Anca Zinculescu

 ancazinculescu@bpp.ro

+40 21 212 25 91

+40 735 600 445

 

 

Lectorul BPP care va dezvolta si furniza aceste programe de workshop este:

 

Adriana Petrescu, public speaker, psiholog cu peste 20 de ani de experienta în domeniul comunicarii, construieste programe personalizate si sesiuni de coaching în cadrul BPP Professional Education. Cu o vasta experienta in construirea de strategii si management, Adriana Petrescu a pozitionat numeroase companii straine si autohtone pe piata romaneasca. Mereu aproape de oameni si de nevoia lor de performanta, intelegand perfect piata prin prisma experienței sale extensive, cariera ei se axeaza pe domeniul dezvoltarii personale. Training-urile pe care le pregateste se adreseazã unui public care doreste sa se autodepaseasca printr-o cunoaștere perfecta a sinelui si a capabilitãților personale.    

 

 

dezvoltare educatie Adriana Petrescu conflict management