Poarta o lenjerie de dama in tinutele zilnice si vei intoarce priviri!

Trendurile in moda se schimba de pe o zi pe alta, tocmai de aceea e bine sa fii la curent cu toate tendintele daca te pasioneaza domeniul. In prezent, unul dintre cele mai cunoscute trenduri are in prim-plan o lenjerie de dama, si nu un articol vestimentar, asa cum probabil te-ai fi asteptat. Daca vrei sa fii in pas cu moda si sa iti construiesti cele mai tari tinute incepand cu o lenjerie de dama, iata cu ce alte elemente de imbracaminte sa o combini! 

Inlocuieste topul cu un sutien elegant
Daca vrei sa fii o aparitie la evenimentele de seara la care participi sau la o intalnire romantica, alege sa iti construiesti o tinuta provocatoare pornind de la o lenjerie dama speciala de la Just4Girls. Cauta un sutien negru, cu multe barete, care sa semene la design cu o bustiera si sa acopere nu doar sanii, ci si putin din partea de sub ei. Poti combina aceasta lenjerie de dama misterioasa cu o pereche de pantaloni negri cu talie inalta din piele si un sacou oversized pe care sa il porti pe umeri. Nu uita de botinele cu varf ascutit si toc subtire si accesoriile masive aurii care iti vor completa tinuta rafinata si sexy. 

Poarta un sutien din dantela fina peste tricou
Din ce in ce mai apreciat in randul tinerelor, trendul de a purta o lenjerie de dama peste un tricou uni te poate ajuta sa iti compui cele mai sic tinute. Tine cont ca va trebui sa alegi un sutien de inalta calitate, asa cum sunt cele pe care le vei gasi pe site-ul www.just4girls.ro si sa iti gasesti modelul preferat. Spre exemplu, poti miza pe eleganta unui sutien negru din dantela nobila pe care sa il porti deasupra unui tricou alb. Completeaza tinuta cu o pereche de jeansi si o jacheta neagra si vei obtine un look extrem de creativ. 

Combina un sutien cu o bluza transparenta
Ei bine, daca esti o persoana mai putin nonconformista, insa vrei, totusi, sa atragi priviri cu hainele pe care le porti, alege sa iti pui in evidenta feminitatea prin intermediul unor piese fine de lenjerie de dama. Cauta un sutien tip bustiera pe care sa il porti pe sub o bluza transparenta, din tul delicat si vei obtine un look lejer si foarte modern. Il poti adopta atat in timpul zilei, in combinatie cu jeansi comozi sau pe timp de seara, cu o fusta mini sau midi. 

lenjerie dama Just4Girls