Cumpără la prețuri avantajoase - bijuterii din argint, pentru femei, de pe Moreas.ro

Accesoriile sunt elemente indispensabile, care nu pot lipsi din garderoba nimănui. Vorbim despre ceasuri, curele, eșarfe și, desigur, bijuterii. Acestea sunt universale, în sensul că le pot purta atât doamnele, cât și domnii. Desigur, cele pentru doamne vor avea o notă de eleganță și rafinament specific feminină.

Fie ele confecționate din aur, argint sau diverse combinații între acestea două, bijuteriile sunt printre cele mai apreciate accesorii. La un eveniment special, la o ieșire în oraș sau purtate zi de zi, la magazinul online Moreas se poate găsi o gamă largă de articole.

Bijuteriile din argint, printre cele mai apreciate

Deși s-ar putea spune că aurul este cumpărat mai des și etalat la orice împrejurare festivă, nici argintul nu este mai prejos. Ca și metal prețios, s-ar putea spune că mult mai des se cumpără bijuterii argint femei decât s-ar putea crede. Fie inele, cercei, coliere sau brățări, bijuteriile din argint conferă o distincție aparte celei care le poartă.

În plus, bijuteriile din argint nu sunt pretențioase și pot fi asortate ușor chiar și la o ținută casual sau, de ce nu, sport. Ele se întrețin ușor și pot fi purtate în orice moment al zilei, chiar și seara, într-un decor ami deosebit.

Se zice că se potrivesc minunat cu persoanele cu spirit tânăr și nonconformiste. La magazinul online Moreas.ro se găsesc o varietate largă de bijuterii din argint, pentru toate gusturile, dar și pentru toate buzunarele.

Selecție de bijuterii fine din argint marcat

Unul dintre lucrurile cele mai importante care contează la achiziția unei bijuterii din argint este, desigur, marcajul. Bijuteriile comercializate de către magazinul online Moreas prezintă toate marcajul specific de argint și anume 925. Ceea ce este însă demn de reținut este faptul că aceste bijuterii nu urmează linia clasică, ci sunt neconvenționale.

Se găsesc aici cercei de argint din diverse forme cu tortiță sau șurub, lungi sau pe lobul urechii, de culoarea argintie sau aurie. Mai apoi, în completarea cerceilor vin și colierele lungi, duble sau stil choker. Colierele pot fi simple, împodobite cu cristale de zirconiu sau pietre semiprețioase. Ultimele pot fi purtate cu ținute elegante la evenimente deosebite. Vor atrage privirea și admirația oricui.

Brățările și inelele constituie alt gen de bijuterii de argint care pot pune în valoare orice outfit. Brățările pot fi de mână sau gleznă și conțin diverse elemente decorative.

Colecții speciale de bijuterii masive și personalizate

Pentru cei care iși doresc o bijuterie specială sau un cadou deosebit, site-ul Moreas este locul unde dorințele devin realitate. Aici se găsesc colecții speciale de bijuterii masive, personalizate sau subestimate. Inelele din argint supradimensionate, colierele sau brățările vor face o notă distinctivă în ansamblul unei ținute.

Bijuteriile personalizate sunt cele care conțin inițiala numelui sau de tip zodiac. Iar cerceii cu forme neobișnuite, dar originale, vor pune un accent special la nivelul feței.

Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei. Noii clienți primesc un discount de 10%, iar garanția la produsele expediate este de un an de zile.

Mai multe detalii sunt pe site-ul oficial Moreas.ro.


Contact: hello@moreas.ro