Plimbari placute cu carucioarele sport

Deplasarea in aer liber este mult mai simpla si comoda, in cazul in care folositi un carucior. De cele mai multe ori, atunci cand copilul depaseste varsta de 3 luni, plimbarea intr-un carucior sport este o adevarata placere pentru acesta. In cazul in care nu v-ati decis inca asupra unui cadou ce poate fi oferit unei familii cu bebelusi, sau daca nu aveti inca un carucior sport cu care sa faceti plimbari in aer liber sau sa mergeti la cumparaturi impreuna cu copilul, va sugeram sa accesati on line site-ul nichiduta.ro. Aici veti descoperi o gama variata de produse pentru copii, printre care si o gama larga de carucioare sport. Modelele asupra carora ne permitem sa va atragem atentia, sunt cele mai cerute si comercializate pe acest site.



 Modelul “Quatro 3 cu landou Red-Black” are si varianta landou si varianta sport, putand fi utilizat de la 0 luni pana la 3 ani; varianta sport se recomanda dupa 6 luni. Cadrul rezistent si pliabil din aluminiu permite o manevrare usoara, rotile mai mari pozitionate in spate sunt cu camera, pentru evitarea zdruncinaturilor in deplasarea pe orice tip de teren, spatarul este rabatabil si poate fi pozitionat in 3 moduri, iar cosul din spate permite transportul cumparaturilor sau accesoriilor celui mic in timpul deplasarii. Centura cu prindere in 3 puncte, suportul pentru umeri si parasolarul, bara de protectie, suportul pentru picioare rabatabil si ajustabil in trei pozitii, manerul de impingere ajustabil pe inaltime, sunt cateva elemente deloc neglijabile in fiabilitatea utilizarii sale.



O alta varianta posibil de ales este caruciorul sport „Buzz 3 Quinny” sau „Zapp Extra Quinny”ce pot fi utilizate si ca scaun auto pana la greutatea de 13 kg, dar si carucior pana la 15kg. Scaunul are 3-4 pozitii de inclinare, pentru perioada de veghe sau cea de somn, structura metalica rezistenta si rotile pivotante din fata permit deplasarea pe orice tip de teren, dar si blocarea lor. Alte elemente specifice le puteti vizualiza on line intrand pe nichiduta.ro



Alte modele de carucioare perfect adaptate nevoilor parintilor si care ofera confort bebelusilor si copiilor mici sunt :”City Mini” in variante coloristice diferite, „B-Agile 3 Britax” sau „Vigor 3 Britax” sunt alte modele cu un design elegant, elemente si accesorii care permit utilizarea in bune conditii pentru transportul copilului de la 6 luni la 3-4 ani. Daca preferati carucioare in culori inchise, cu accesorii rabatabile si pliabile, cu posibilitate de pozitionare a scaunului in trei pozitii, va sugeram sa alegeti una dintre variantele „Carucior Kudu”.



Indiferent de alegerea pe care o veti face, toate modelele asigura conditii de maxima siguranta si confort celui mic, sunt usor de transportat fiind usoare si pliabile, iar plimbarile in aer liber impreuna cu cel mic vor avea un farmec deosebit din primavara, pana toamna tarziu.



  

carucior carucioare nichiduta spor