Plateste taxa de pod Fetesti - Cernavoda online pe internet si evita cozile de la statia de taxare!

Daca ai de facut un drum care presupune traversarea podului peste Dunare de pe Autostrada "Soarelui", cu siguranta stii deja ca va trebui sa platesti taxa de pod Fetesti - Cernavoda. Valoarea acesteia difera in functie de tipul de autovehicul, la fel si cuantumul amenzii. Spre exemplu, daca detii un autoturism, va trebui sa platesti 13 Lei pentru o trecere (intr-un singur sens), iar amenda pentru neplata variaza intre 130 de Lei si 260 de Lei (de 10 pana la 20 de ori valoarea taxei).

De departe cea mai simpla, rapida si eficienta metoda de a plati taxa de pod Fetesti - Cernavoda este online pe internet, pe site-ul TaxaDePod.ro, autorizat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Marele avantaj al acestei metode este ca poti plati taxa in doar 2 minute, in deplina siguranta si fara taxe suplimentare, si nu vei mai pierde timp la bariera.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe taxadepod.ro, sa alegi modalitatea optima de plata (card bancar sau transfer bancar), sa introduci datele tale si ale autovehiculului si sa apesi butonul "Plateste". Nu trebuie sa iti creezi cont, iar confirmarea platii iti va fi livrata pe e-mail, gratuit.

Cum te incadrezi daca ai achitat taxa de pod Fetesti - Cernavoda in avans?

Daca ai platit taxa de pod Fetesti - Cernavoda online pe internet, nu va mai trebui sa stai la coada la bariera. In momentul in care vei ajunge pe podul peste Dunare de pe Autostrada "Soarelui", trebuie sa te incadrezi pe oricare din benzile 2 sau 3 (din mijloc sau din stanga) si sa iti continui drumul, avand trecerea libera. Banda 1 (din dreapta) va fi in continuare cu bariera si numai pentru plata cash.

Tot pe benzile 2 sau 3 poti trece si daca doresti sa platesti taxa de pod Fetesti - Cernavoda retroactiv, pana a doua zi dupa trecere, la ora 24:00. Totusi, aceasta varianta nu este optima, intrucat poti uita si poti primi o amenda usturatoare. Prin urmare, recomandarea noastra este sa achiti intotdeauna in avans, pentru a scapa de griji si a te bucura de concediu, in caz ca mergi la mare in acest scop.

Cum iti identifica sistemul masina?

O serie de camere video care permit recunoasterea automata a numarului de inmatriculare (ANPR,  automatic number-plate recognition) sunt pozitionate in Agentia de incasare, atat in punctul de intrare, cat si in punctul de iesire. Camerele inregistreaza numarul de inmatriculare la fiecare trecere, acesta fiind verificat in baza de date cu plati.

Camerele ANPR identifica trecerea aplicand o marca temporala (ora trecerii) si coordonatele GPS. Daca nu se achita taxa de pod Fetesti - Cernavoda pana la ora 24:00 a urmatoarei zile, trecerea va fi considerata frauduloasa, va fi marcata drept contraventie si se va intocmi un proces verbal de constatare a contraventiei.

Plateste taxa de pod Fetesti - Cernavoda online pe internet si evita cozile de la statia de taxare!

Plateste taxa de pod Fetesti - Cernavoda online pe internet si evita cozile de la statia de taxare!

taxa de pod