De ce să cumperi o navigație dedicată, în România

Ce înseamnă un UPGRADE MULTIMEDIA, pe scurt 

Dacă dorești să faci un upgrade pe partea de multimedia a mașinii tale, ai două opțiuni la dispoziție: o navigație originală sau una aftermarket (după cum ți-ai dat seama, aceste denumiri sunt sinonime - navigatii ori multimedia - le vei găsi pe ambele, folosite în egală măsură, în toate magazinele online sau marketplace-urile românești). 

Azi îți voi vorbi doar despre navigatiile aftermarket, întrucât cele originale sunt un subiect total diferit, cu avantaje și dezavantajele lor.  

Un multimedia aftermarket Android poate să completeze nevoile unui șofer activ, precum:

  1. Conectarea telefonului prin Bluetooth pentru a efectua apelurile sau ascultarea de muzică direct în boxe (prin funcția A2DP). 

  2. Cu un astfel de dispozitiv te poți conecta la internet prin Hotspot sau Dongle 3G. 

  3. Poți folosi funcția GPS prin aplicații online (Waze, Google Maps) sau offline (iGO, Sygic, HereGO). 

  4. De asemenea, poți atașa o cameră de marșarier pentru a parca în siguranță ori ... 

  5. O cameră trafic DVR pentru a înregistra orice posibil incident în timpul traseului.  

De unde cumpărăm astfel de produse?  

Ofertele pentru navigații aftermarket sunt foarte răspândite în zilele noastre. Aproape orice marketplace are cea mai “bună ofertă”, fie ea din România sau afară. Însă, la ce ne uităm când cumpărăm o navigație multimedia? 

  • În primul rând, trebuie sa luăm în considerare configurația internă și sistemul de operare. O recomandare simplă ar fi un system de operare Android 8 (sau mai nou) și un procesor Quadcore ori Octacore cu minim 1GB RAM.  

  • Un alt aspect important este garanția oferită. Există foarte multe modele și configurații de navigații dedicate, aftermarket, unele de calitate, altele mai puțin. Certificatul de garanție poate fi mereu la îndemână dacă un produs prezintă un defect. 

  • De aceea iti recomandăm un magazin specializat, cu sediu în România, care îți poate fi de mare ajutor dacă ai nevoie de informații sau dacă întâmpini vreo problemă cu produsul achiziționat.  

Magazinul AutoDrop oferă toate acestea pe site-ul lor de prezentare www.AutoDrop.ro. Cum îl folosești? Selectează marca mașinii, modelul de autoturism și vei vedea toate produsele multimedia compatibile cu respectivul autovehicul. Echipa este tânără însă cu o dexteritate maximă, oferă consultanță telefonic și în persoană, te îndrumă spre centre de montaje și îți oferă soluții când intervine o situație neprevăzută. 

navigatie auto navigatii auto navigatie aftermarket android multimedia android navigatii romania