Parfumat.ro - parfumuri orientale ce vor deveni accesoriile tale preferate

Parfumurile arabesti sunt recunoscute pentru mireasma lor indelungata, iar la parfumat.ro gasesti o varietate de branduri renumite. Aromele si ingredientele ce compun un parfum arabesc iti vor trezi toate simturile sau chiar iti vor evoca nostalgii si sentimente. Mirosul lor puternic, aromat, au diferite note de baza, de varf si esenta sau inima parfumului. De obicei se intalnesc in aceste parfumuri miresmele de iasomie, mosc si oud, precum si o varietate de alte combinatii interesante ce fac fiecare parfum sa fie unic. Parfumul este accesoriul invizibil pe care-l porti zilnic, deci alege-l pe cel preferat de la parfumat.ro.

De ce ai nevoie de un parfum arabesc

Parfumeria este in sine o arta, iar realizarea acestor parfumuri implica multa atentie la detalii. Uleiurile esentiale extrase din flori, mirodeniile si celelalte arome trebuie sa fie in echilibru perfect, pentru ca pe parcursul zilei tu sa simti fiecare nota a parfumului. Un ingredient in plus, il poate ruina, la fel ca si cantitatea nepotrivita.

Parfumurile, de fapt, actioneaza si in functie de pH-ul pielii fiecarei persoane, iar asta inseamna ca miresmele aceluiasi parfum nu vor fi la fel, facandu-l unic pentru tine. Cand vine vorba despre aceste parfumuri orientale, poti spune ca sunt o investitie ce iti aduc ecomonie financiara. Spre deosebire de parfumurile clasice, a caror miros se evapora de pe haine si piele dupa cateva ore, parfumurile arabesti pot rezista 24 de ore sau chiar mai mult. In plus, cantitatea pe care trebuie sa o folosesti este mult mai mica, ceea ce inseamna ca parfumul te va tine foarte mult timp.

Poti comanda mostre de la parfumat.ro daca nu esti decisa, iar mai apoi alegi parfumurile ce se pliaza personalitatii tale. Regasesti aici parfumuri unisex, parfumuri pentru femei si pentru barbati. Calitatea unui parfum se revede inca de la ambalajul exterior, iar cele de la parfumat.ro am putea spune ca sunt mini opere de arta. Sticlele cu aspect oriental, elegant, misterios, cu siguranta vor da bine in colectia ta de parfumuri de acasa.

Intra pe www.parfumat.ro si comanda aceste elixiruri magice la sticla.

Contact: 0730204204