Pana in 2014 jumatate din achizitiile Vestice vor fi influentate direct de prezenta de business onli



Studii Vestice recente arata ca Internetul este un imperativ de supravietuire pentru orice afacere. Un proiect regional Forrester Research a previzionat ca web-ul va influenta 53% din toate vanzarile retail din S.U.A. pana in 2014. Practic, o afacere care nu exista online, nu exista deloc in perceptia consumatorului. Din acest motiv companiile trebuie sa isi imbunatateasca imaginea online pentru a rezista in sectorul specific de piata. Prezenta de business online va completa procedurile traditionale de business, sau, in multe cazuri, companiile vor migra virtual toate resursele si se vor transforma in e-business.  Urmand modelul Vestic de dinamica economica, marii jucatori de pe piata din Romania s-au orientat deja catre instrumente de business online si catre noi strategii de dezvoltare ce includ retele de socializare online, advertising online si alte directii bazate pe prezenta web, care asigura notorietate si stimuleaza performanta de vanzari.

 

DNA Solutions investeste in viitor. Informatia inseamna putere. Tocmai de aceea specialistii companiei sunt mereu la curent cu ultimele tendinte tehnologice si de business. Pentru a face informatiile legate de solutiile enterprise mai accesibile comunitatii de afaceri din Romania, DNA Solutions lanseaza o versiune superioara a www.dna.ro. Furnizorul IT a conceput polul online optim, in care reprezentantii afacerilor, mici, mijlocii si mari por gasi pachete complete de solutii, consultanta, implementare, aplicatii Help Desk si informatii importante din toata lumea. Noua structura imbunatatita a website-ului se concentreaza pe solutii de tip tip contact centers, telefonie si optimizare de business - retelistica, stocare si securitate.

 

Mai mult, DNA Solutions sprijina activ comunitatea locala de business printr-un parteneriat pe termen lung in cadrul celor mai importante evenimente, educative, de nisa de pe piata, precum: Telesales Conference & Expo – 30 Martie 2010, Fraud Prevention Conference & Expo – 15 Iunie 2010 si CRM & Loyalty & Retention Conference and Expo – 17 Iunie 2010.  DNA Solutions va fi de asemenea partener la Human Resources Conference & Expo, in data de 13 Octombrie 2010, si la Credit & Collection Conference & Expo, in data de 24 Noiembrie 2010, evenimente de business ce vor avea loc in Bucuresti, la Institutul National de Statistica, si vor fi organizate de Expo Media.


  

_____________________________________________________________________________________

 

Despre DNA Solutions

 

Cu peste 350 de companii cliente din Europa Centrala si de Est, DNA Solutions se numara printre liderii furnizori de solutii enterprise inca din 1998. Intr-o lume in care informatia inseamna putere, portofoliul nostru de business se focuseaza pe solutii de Contact Centers, Telephony si Business Optimization. Spiritul de excelenta in comunicarea de business se naste din tehnologie de varf . Compania noastra ofera o arie larga de infrastructuri impecabile de conectivitate: call centers, telecom, networking, storage, security, toate intr-un singur loc. DNA Solutions este furnizorul de solutii enterprise, care ia personal rezultatele afacerii dumneavoastra.