Noutati pe portalul de joburi Infomunca.ro






Ce este nou pe Infomunca.ro?

1.       Introducerea domeniilor secundare la postarea anuntului

 

Acum exista posibilitatea sa incadrati anuntul d-voastra si in alte domenii in afara de domeniul principal.  Aceasta modificare este foarte importanta pentru ca, atunci cand un anunt este incadrat la un anumit domeniu, toti candidatii care au cont pe Infomunca.ro si sunt abonati la newsletterul corespunzator domeniului respectiv, vor primi in newsletter acel anunt.  Avand in vedere ca acum exista posibilitatea sa incadrati anuntul in 3 domenii secundare diferite, pe langa domeniul principal, anuntul d-voastra va fi vizualizat de pana la de 3 ori mai multi candidati.

 

Un alt avantaj este  faptul ca, daca anuntul d-voastra este incadrat la mai multe domenii, acesta poate fi gasit in mai multe locuri (sectiuni) pe www.infomunca.ro , deci posibilitatea de a fi vizualizat de vizitatorii siteului, creste semnificativ.

 

Va rugam sa incadrati anunturile  pe care le postati, doar la domeniile secundare care au legatura cu anuntul d-voastra. Incadrarea anunturilor la diferite domenii aleatoare , facuta doar cu scopul de a genera publicitate cu orice pret, va atrage dupa sine suspendarea anunturilor si chiar blocarea companiei.

 

2.       Comunica LIVE cu vizitatorii Infomunca.ro (CHAT)

 

Prin introducerea sistemului de CHAT , Infomunca.ro va da posibilitatea sa comunicati atat privat cat si public  cu toti utilizatorii siteului  care sunt conectati la sistemul nostru de chat . Am introdus aceasta functionalitate deoarece, am dorit sa usuram comunicarea dintre utilizatorii portalului Infomunca.ro. 

 

3.       Noua restrictie la aplicare

 

Am observat ca unii angajatori, doresc ca la anunturile lor sa aplice doar candidati din anumite judete, in consecinta am introdus o noua restrictie de aplicare, care interzice  pur si simplu ca la un  anumit job sa aplice candidati care au domiciliul in alte judete, decat cele specificate de angajator.  

 

4.       Clasificarea joburilor pe judete

 

O consecinta logica a punctului 3 a fost introducerea clasificarii  anunturilor in functie de judetele unde angajatorul doreste sa fie afisate.

 

5.       Afisarea ultimelor joburi postate

 

Pe prima pagina a siteului, este afisata lista cu  ultimele 50 de joburi postate. 

locuri de munca munca in strainatate joburi contracte de munca angajari