Noutate de sezon: compleurile calduroase din tricot, de la Clessidra

Tricotul este un material emblematic pentru tinutele din sezonul rece, fiind nelipsit din garderoba feminina in aceasta perioada. Este o tesatura calduroasa, placuta la atingere, ce reda cu excelenta confortul la care oricine viseaza in anotimpul friguros. Revine in forta si in aceasta toamna, fiind caracteristice mai ales compleurile in doua piese, deosebit de chic.

Cu o colectie interesanta de articole realizate din tricot, Clessidra intampina preferinte feminine variate. Pot fi in culori neutre sau in nuante calde, pastelate placute. Compleurile in doua piese sunt o alegere inspirata atat pentru tinutele casual, dar si ca vestimentatie pentru party-urile de sezon.

Cu ajutorul compleului potrivit, orice prezenta feminina poate deveni subiect de discutie pentru fashioniste. Modelele in croiuri lungi, spre exemplu, subliniaza cu succes siluetele zvelte, aducand plusul de senzualitate dorit. Seturile din doua piese pentru party, disponibile in magazinul online Clessidra, sunt o incantare pentru amatoarele de petreceri, mai ales ca noul an universitar a venit la pachet cu ocazii numeroase de a celebra alaturi de colegi.

Compleurile din tricot, calduroase si practice

Stilurile pe care aceste compleuri se pliaza cu succes sunt variate. Spre exemplu, cele care doresc sa beneficieze de lejeritate deplina si totodata sa emane o nota de senzualitate, un compleu din tricot cu bluza scurta, supradimensionata, completat de un pantalon cu talie inalta, reprezinta o idee interesanta. Poate fi outfit-ul potrivit pentru o zi racoroasa de toamna, pata de culoare ce va induce senzatia placuta de confort purtatoarei.

Modelele in care partea de jos este completata de fusta sunt de asemenea un trend interesant spre care isi pot indrepta atentia reprezentantele feminine in sezonul rece. Pentru un plus de protectie, modelele midi sunt o alegere inspirata, completate de bluze in croiuri diverse, care sa duca ideea de senzualitate la alt nivel.

Categoric seturile din doua piese sunt in atentia publicului feminin in acest sezon. Nu doar cele pentru party-uri, ci si completurile sport, respectiv treningurile sunt optiuni vestimentare spre care cele interesate se pot orienta. Top of Form

Oricare ar fi preferintele privind croiurile si culorile, Clessidra ofera modele deosebite de compleuri, ce vor asigura protectia necesara prin tricotul calduros si estetica dorita prin aspectul deosebit al acestuia. Pe clessidra.ro pot vizualiza cele interesate produsele disponibile si costurile aferente acestora.