Mierea Manuka Larnac, poate fi gasita si in Romania

Mierea Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale benefice asupra sanatatii, este un antibiotic natural, are proprietati antioxidante si antifungice de exceptie.

Mierea de Manuka reprezinta singura hrana naturala 100% care are o puternica activitate antibacteriana si antivirala datorita prezentei metilglioxalului care se gaseste in forma sa naturala in nectarul florilor de Manuka, fiind colectat de albinie si transformat in miere.

Ce este Metilglicoxalul (MGO)?

Metilglioxalul (MGO) este un compus care apare in mod natural atunci cand glucoza este pusa la dispozitia unei celule vii a corpului uman, plantelor sau animalelor.

Rolul metilglioxalului este de a asigura sanatatea fiecarei celule.

Metilglioxalul este transferat in mierea produsa de albine, unde ramane stabil, metilglioxalul din mierea de manuka este rezistent la caldura, lumina, fluidele corpului si activitatea enzimatica. 

Aceasta proprietate face ca Mierea de Manuka sa fie superioara oricarui alt tip de miere.

In ianuarie 2008, profesorul Thomas Henle, directorul Institutului de Chimie Alimentara de la Universitatea Tehnica din Dresda, a demonstrat ca metilglioxal este ingredientul activ care confera mierii de  Manuka proprietatile sale antibacteriene unice.

Cantitatea de metilglioxal din mierea de Manuka este de 1000 de ori mai mare decat in cazul altor sortimente de miere.

Concentratiile de Methylglyoxal gasite in mierea de manuka  variaza intre MGO120  si 800 mg / kg. 

Cerinta minima demonstrate stiintific  pentru activitatea antibacteriana in mierea Manuka este de min 100 mg / kg adica minim MGO 100+.

Cercetarile arata ca cu cat este mai mare nivelul de MGO, cu atat este mai puternic nivelul antibacterian din mierea Manuka.

Orice miere cu MGO 500+ si mai mare este dovedit stiintific ca ucide un numar mare de bacterii si virusi imuni la alte antibiotice clasice.

Miere de Manuka Larnac

Din anul 2009, o familie din Noua Zeelanda comercializeaza mierea Manuka Larnac pe piata din Germania, acum aceasta miere se gaseste si in Romania. Mierea comercializata de aceasta familie neo-zeelandeza, este o miere autentica, produsa in Noua Zeelanda, fiecare lot este insotit de un certificat de analiza care garanteaza continutul de metilglicoxal. Certificatele de analiza sunt eliberate de un laborator acreditat din Noua Zeelanda, ca o garantie in plus pentru calitatea produsului. 

Caracteristicile mierii de Manuka Larnac:

- miere autentica pura de inalta calitate - obtinuta din floarile copacilor de manuka prezenti in natura virgina a Noii Zeelande

- sursa este apicultura durabila si ecologica a Noii Zeelande
- testata si certificata de un laborator independent acreditat de IANZ
- fara aditivi chimici, de ex. Conservanti
- respecta Directiva UE 96/23 / CE Art. 29 (Garantii pentru animale vii si produse derivate din acestea)
- ambalate in conformitate cu Directiva UE 2002/72 / CE (material pentru ambalaje pentru alimente)
- fara gluten si fara lactoza
- niveluri de metilglicoxal: 120 pana la 800 mg MGO per kg

In Romania mierea de Manuka Larnac este disponibila sub diferie niveluri de Methylglyoxal: MGO 120+, MGO 300+, MGO 420+ MGO 600+, MGO 720+ si MGO 800+. 

Se livreaza in ambalaje de 250 de grame sau de 500 de grame.

Pretul mierii Manuka Larnac variaza intre 100 si 500 de lei, in functie de nivelul de MGO  si de modul de ambalare borcan de 250g sau 500g, vezi toate variantele de miere de manuka Larnac aici.


miere de manuka manukahonig.ro manuka