Mecanismele si accesoriile usilor de garaj de tip rulou



Compania Practix iti pune la dispozitie diferite sisteme din aluminiu si PVC pentru usi de garaj. Acestea sunt sisteme noi, de o calitate desavarsita, componentele fiind importate din Polonia si Germania.

Usile de tip rulou sunt ideale pentru a inchide spatiile deschise din halele industriale, pentru garaje sau pentru depozite. 

Exact ca si alte tipuri de usi, cele de tip rulou se pot automatiza, in sensul ca le poate fi atasat un motor electric, ce va da comenzile de deschidere si de inchidere a usii. In plus, o astfel de usa automatizata poate fi setata sa se deschida sau sa se inchida la o anumita ora sau dupa un anumit interval de timp. De exemplu, puteti seta deschiderea unei usi de tip rulou in fiecare dimineata la ora 7:30 si inchiderea ei la 30 de secunde dupa ce autoturismul a iesit din garaj.  

In unele cazuri, usile de garaj pot beneficia de senzori, si anume, in cazul in care garajul este situat foarte aproape de strada sau de trotuar. Aceasta se face pentru a nu accidenta trecatorii atunci cand usa incepe sa se deschida. Astfel, in acesta eventualitate o usa va trebui sa fie dotata cu senzori de miscare.

Mecanisme si accesorii

Aceste usi de tip rulou au urmatoarele parti in componenta lor: carcasa, axul interior de otel, lamelele, ghidajele si motorul sau arcul de actionare. Majoritatea componentelor sunt din aluminiu, deci foarte rezistente la factori chimici de coroziune. Lamelele sunt din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica izolatoare. Ghidajele si lamela terminala sunt confectionate din aluminiu extrudat. Profilele sunt din aluminiu umplut cu spuma poliuretanica. Disponibilitatea coloristica depinde de dimensiunea profilului, insa profilele pot fi vopsite, la comanda, in toata gama prezentata in oferta.

Mecanisme de actionare pot fi:

Un motor electric;

Fotocelule;

Un intrerupator cu cheie sau buton;

Lanturi;

Manivela;

O unitate de comanda cu telecomanda;

O bara sensibila la atingere.

Consulta acum oferta Practix de usi de garaj de tip rulou si ia legatura cu unul dintre consultantii nostri. 

Vezi mai multe pe: http://www.scharx.ro/usigarajrulou.html

usi usi garaj usi de garaj usi garaj rulou usi garaj sectionale