Marketplace-ul Negociat va fi disponibil și în Republica Moldova

Negociat.roeste o companie din Romania care se ocupa cu vanzarea de produse insistem marketplace. Vendori care au inceput sa vanda produse prinin termediul marketplace negociat.ro vor avea ocazia sa vinda si in Republica Moldova prin negociat.md. Sistemul va fi implementat intr-un timp foarte scurt de SC negociat.ro Srl si nu va implica costuri suplimentare vanzatorului. Toate costurile cu transportul si taxele vamale vor fi suportate de marketplace prin www.negociat.md

De ce negociat.ro investește în Republica Moldova?

Marketplace negociat.ro respectiv negociat.md vor fi locul unde poţi cumpăra sau vinde cele mai bune produse, la cele mai accesibile preţuri

Odată cu expansiunea Internetului în viaţa de zi cu zi au apărut în mod previzibil site-uri de vânzari, unele care oferă o gamă largă de opţiuni, iar altele care vând doar o anumită categorie de produse.Toate aceste site-uri au fost create pentru a veni în întâmpinarea nevoii clienţilor de a achizitiona produse de calitate fără a se mai deplasa la un magazin anume, aceştia câştigând timp preţios.

Pe piaţa din România și Republica Moldova sunt în prezent câteva site-uri de profil, fiecare încercând să atragă un număr cât mai mare de vânzători şi de cumpărători. Unul dintre cele mai mari site-uri din România este e-Mag.ro, iar la nivel internaţional, piata este dominată de amazon.com şi e-bay.com.

Negociat este un ”jucător” nou pe această piaţă în expansiune şi, pe lângă gama variată de produse pe care le oferă, acest site se diferenţiază de celelalte prin faptul că este singurul care oferă clienţilor săi comanda de căutare vocală şi posibilitatea de a negocia preţul la anumite cantităţi direct cu vânzătorul.


Argumente pro si contra pentru comercianţii care aleg să se înscrie pe negociat


Negociat oferă clienţilor un site modern, uşor de utilizat, unde îşi pot promova şi vinde în cele mai bune condiţii produsele.

Argumente pro pentru clienţii negociat

  1. Cumpărătorii au la dispoziţie o mulţime de produse de calitate din toate categoriile, pentru toate buzunarele.

  2. Clienţii beneficiază de căutare vocală.

  3. Pot negocia preţul direct cu vânzătorul.

  4. Pot compara preţurile produselor pentru a găsi cea mai buna ofertă.

  5. Vânzătorii sunt verificaţi în legătură cu calitatea produselor, înainte de intergrarea in site.

  6. Comercianţii de pe negociat.ro au la dispoziţie un spaţiu modern în care să îşi prezinte produsele către zeci de mii de vizitatori care accesează site-ul zilnic, iar costurile de publicitate sunt 0.

  7. Comercianţii pot negocia comisionul pentru fiecare categorie de produse în parte.

  8. Comercianţii vor beneficia de un procent lunar pentru promovarea produselor în reţelele sociale.



Argumente contra


1.Cel mai mare argument contra este preţul de vânzare al fiecărui produs în parte care, din cauza faptului că, simultan, mai multe site-uri de profil vând produsul respectiv, iar cel care oferă preţul cel mai mic reuşeste de obicei să vândă produsul.

Modalităţi de prezentare a produselor pe Marketplace-ul negociat

1.Specialiştii noştri vor acorda asistenţă comerciantului în procesul de listare manuală a produselor.
2. Comerciantul are posibilitatea de a face import de produse prin fişiere csv.


Marketplace-ul negociat va investi o sumă considerabilă pentru promovarea brand-ului în 2020. Canalele urmărite sunt: publicitatea on-line, radio şi tv. Cel mai probabil afişarea stradală va începe la finalul anului 2020.