Limba chineza acum la indemana oricui

Ghidul de conversatie roman chinez lansat in aceasta vara de Editura Linghea aduce limba chineza la indemana oricui, fie ca e vorba de oameni de afaceri sau de turisti. Daca v-ati propus sa hoinariti pe strazile Beijingului, sa escaladati Marele Zid Chinezesc sau sa patrundeti misterele Orasului Interzis, profesionistii nostri au pregatit un volum de 320 pagini cuprinzand un vocabular bogat, adecvat situatiilor reale pe care fiecare dintre noi le poate intalni intr-o calatorie.

Ghidul cuprinde 2 600 propozitii si fraze uzuale, 1 600 cuvinte tematice, toate cu transcriere fonetica ce descifreaza cu usurinta enigma aparent de neatins a caracterelor chinezesti. Acestora li se adauga un dictionar chinez-roman si unul roman-chinez (aproximativ 100 de pagini de dictionar bilingv, 6 000 cuvinte-titlu), dar si succinte explicatii gramaticale. Volumul e bogat in informatii despre China,  avertismente si recomandari de calatorie, o prezentare a indicatoarelor si inscriptiilor publice cu care va veti intalni, link-uri catre paginile de internet cu informatii privind achizitionarea de bilete de avion, inchiriere masini etc., precum si harti ale tarilor in care se vorbeste limba chineza. In plus, volumul reuneste toate acele calitati devenite deja o marca a produselor Linghea: conditii grafice excelente, format prietenos, pe masura oricarui bagaj de calatorie si usurinta in utilizare.

Editura Linghea, cu sediul principal la Brno (Cehia) si filiale in cinci tari europene, are peste 12 ani de experienta in dezvoltarea tehnologiei instrumentelor lingvistice. Publicam ghiduri de conversatie in cinci tari simultan - Cehia, Slovacia, Polonia, Germania si Romania - iar numarul total de ghiduri Linghea depaseste 100 de titluri. In afara de editiile tiparite pregatim si versiuni electronice pentru Windows, Windows Mobile, iPhone/iPad sau Android. Mai multe detalii pe: http://www.linghea.ro/. Contactati-ne pentru comenzi si informatii la adresa de e-mail info@linghea.ro sau la sediul Editurii Linghea din Timisoara, str. Memorandului nr. 21 (tel. 0356 71 12 11).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linghea ghid conversatie calatorie chineza