Lansare site bucatarii.com



La începutui lunii iulie 2013 s-a lansat bucatarii.com, un site dedicat cumpărătorilor și pasionaților de bucătării care oferă informații, idei și sfaturi complete și obiective referitoare la planificarea, proiectarea și achiziționarea bucătăriei.

Bucatarii.com este un ghid imparțial care promite să ofere toate detaliile de care aveți nevoie pentru a avea bucătăria visată, fie că este vorba de alegerea blatului, a feroneriei, culorilor sau electrocasnicelor.

Punctul forte al acestui site este catalogul complet de electrocasnice incorporabile cu opțiuni avansate de filtrare, posibilitatea de a compara mai multe pachete de electrocasnice în același timp, simplificând mult această decizii complicată.

Pentru că mobilierul de bucătărie se schimbă de obicei o singură dată în viață, este imperativ să luați cea mai bună decizie în momentul achiziției. Cumpărarea unei bucătării nu trebuie tratată cu superficialitate cu atât mai mult cu cât atăt opțiunile de configurare cât și finisajele și materialele sunt extrem de variate.

Bucatarii.com este o resursa unică de informații de specialitate care vor fi actualizate permanent astfel încât să vă ofere tot ce este nou în materie de amenajări de bucătării.



bucatarii moderne mobila bucatarie mobila de bucatarie amenajari bucatarii mobilier bucatarie