La Paris cu hartan mn Trupa nu tie de glum Team Building by Agentia No Surprises



















Cum se organizeazã un astfel de Team Building - Treasure Hunting?




  Fiecare echipã va avea în dotare un rucsac în care vom înghesui: hartã, markere, dicþionare, rãcoritoare si... abonamente la metrou ºi muzee! Itinerariul va fi unul cu multe repere. Un puzzle pe care fiecare echipã trebuie sã il rezolve. Cu întrebãri cheie legate de istoria Franþei. Cine nu le stie... se duce repejor la muzeu! În plus la puncte, echipele fac fotografii ale reperelor locale cu un aparat de fotografiat digital (furnizat). 




 Din experienþa grupurilor deja organizate, vã pot menþiona cã pauzele de masã vor fi foarte distractive. Toþi vor fi cu ochii pe ceas. Echipele trebuie sã fie înapoi în locaþie la timp, altfel existã riscul de a pierde puncte pentru fiecare minut de întârziere.




                                                                      Seara vor fi obosiþi, dar foarte entuziasmaþi cã tocmai au vizitat Musée du Louvre ºi au cãutat sã vadã ce culoare are rama tabloului lui Leonardo Da Vinci, Mona Lisa. Ce dacã au "pierdut-o” pe colega lor Ana în Sala Egipteanã ºi au trecut în vitezã pe lângã Goya cãutând-o?...




 Asa ar arata un Team Building la Paris. Putem sa fim la fel de creativi si bine organizati si pentru un Team Building “cautarea comorii in Marea Rosie” sau catarandu-ne pe varful Moldoveanu!




Este suficient sa ne trimiti un email si sa soliciti o oferta!

















 














 

















Agentia No Surprises - agentie organizatoare de evenimente - organizeaza evenimente gen Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party, Kids Party de 12 persoane pana la 10.000 persoane, iar evenimentele organizate pentru clienti precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G,Tuborg, Primaria Orasului Bucuresti, Baneasa Shopping City,  Pepsi… sunt doar o mica parte din clientii care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului .




ALEGETI NO SURPRISES!
Si veti avea cele mai frumoase amintiri si cele mai placute surprize!

















event organizare corporate event christmas party team building