Iti doresti ca cel mic sa invete limba engleza? Inscrie-l la cursurile online de la Docentisimo

Docentisimo ofera nu doar cursuri de limba engleza online, ci o experienta placuta pentru cei mici, pentru a invata cu drag. Parintii stiu ca limba engleza este extrem de utila in viata. Poate ca ei nu au avut posibilitatea de a avea parte de cursuri in aceasta limba, iar cand au devenit adulti au realizat cat de important era daca o cunosteau. Engleza este ca o fereastra catre o noua lume, o lume plina de posibilitati, o lume in care te poti intelege cu orice alta nationalitate de pe planeta.

De ce sa il inscrii pe cel mic la Docentisimo

Cu cat formarea are loc mai devreme, cu atat va fi mai bine pe masura ce nivelul educatiei si cunostintelor copilului creste. Se pot inscrie copii incepand cu clasa 0, pana la clasa XII. Cursurile online sunt la fel de eficiente ca cele dintr-o sala de curs normala. Grupurile sunt formate din maxim 6 copii. Cadrul didactic de la Docentisimo intelege ca fiecare copil este diferit si are o personalitate aparte, de aceea cursurile sunt mai speciale decat intr-o unitate de invatamant normala. Deoarece sunt putini copii intr-o grupa, profesorul desemnat se poate focusa pe stilul de invatare al fiecarui copil, poate observa mai usor unde sunt piedici in dobandirea cunostintelor si ii poate ajuta mai eficient prin metode personalizate de invatare a limbii engleze. In cursurile online se imbina atat utilul, cat si placutul, pentru ca studentii sa nu se plictiseasca invatand.

Sunt folosite materiale didactice de la unele dintre cele mai prestigioase edituri engleze, in combinatie cu joaca. Profesorii utilizeaza marionete, clipuri video, flash card-uri, interactiuni de role-playing, povesti si multe altele pentru a mentine interesul celor mici. Tot ce are nevoie copilul este un laptop performant si o conexiune stabila la internet. Profesorii utilizeaza metode moderne de invatare a limbii engleze. Este dovedit ca atunci cand copii sau adultii invata din placere, nu din presiune, fara a fi stresati, retin mult mai bine informatiile. Prin aceste cursuri online, iti pregatesti copilul si pentru renumitele examene Cambridge, ce ii vor fi extrem de utile pe viitor.

Intra pe www.docentisimo.ro sa afli mai multe despre cursurile online de limba engleza.

Contact: +40 766 29 77 00

cursuri@docentisimo.ro

docentisimo.ro