Promotiile lunii ianuaria de la BirouTraduceriCluj.ro



Intr-o luna plina de cadouri si lumina, gesturile cele mai simple sunt cele mai curate, astfel ca Agentia Mania Traduceri s-a alaturat echipei de sustinatori ai proiectului ShoeBox. Ajuns la cea de-a 5-a editie, ShoeBox incearca in fiecare an, in preajma sarbatorilor de Craciun, sa aduca un zambet si o raza de speranta in sufletul copiilor orfani sau provenind din familii dezorganizate si cu un venit prea mic pentru a-si permite cadouri de sarbatori. Proiectul ShoeBox este unul construit pe disponibilitatea fiecaruia de a darui din inima, fara obligatie, fara a astepta in schimb altceva decat bucuria sincera din ochii unor copii care nu au avut posibilitatea de a-si alega soarta.

Agentia Mania Traduceri (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000942844960#!/pages/Mania-Traduceri/259880968826) nu isi neglijeaza clientii nici in noul an. Astfel, seria de promotii lunare continua si in anul 2012. In luna ianuarie, doritorii de traduceri specializate, sunt asteptati la birourile Mania Traduceri din Piata Unirii, str. Napoca si str. Avram Iancu pentru a beneficia de o reducere de 50% pentru traducerile de certificate de  caziere judiciare din si in limbile engleza, franceza si spaniola.

Haideti sa intampinam impreuna inceputul unui nou an in care promptitudinea, profesionalismul si calitatea serviciilor va fi alaturi de colaboratorii nostri vechi si noi. Agentia Mania Traduceri va continua si in anul 2012 sa sustina initiative locale precum proiectul  ShoeBox si va fi mereu alaturi de cei ce promoveaza valori ale comunitatii din care provin.

 

Agentia Mania Traduceri Cluj-Napoca http://www.biroutraducericluj.ro 
str. Avram Iancu 12/2, 400089, Cluj-Napoca; Tel: 0744864558

traduceri cluj birou traduceri cluj traduceri autorizate cluj