Ce jucarii putem cumpara pentru copiii de 5 ani?

Probabil cea mai usoara modalitate de a face un copil fericit este de a-i cumpara cat mai multe jucarii noi, in care sa vada mereu o adevarata provocare, dar si o mare bucurie. Totusi, multi parinti au dificultati in momentul in care trebuie sa aleaga jucariile pentru copii potrivite, pentru ca nu stiu ce este necesar sa cumpere in functie de varsta acestora. Draga parinte, iata ce jucarii poti cumpara pentru un copil de 5 ani!

1. Fii intotdeauna increzator in alegerea unor jucarii LEGO! Acestea nu sunt doar o modalitate amuzanta de joaca, ci ii ajuta pe cei mici sa isi si dezvolte  anumite aptitudini si abilitati motrice, sa isi deschida orizonturile si sa devina mai creativi. In plus, vor deveni mult mai rabdatori, perseverenti si persistenti – nu toate constructiile ajung sa arate asa cum copilul tau si-a inchipuit, si nici nu le poate realiza atat de repede si de usor pe cat s-ar astepta. Probabil ca acestea sunt unele dintre cele mai indicate jucarii pentru copiii de 5 ani si nu numai – avantajul lor este ca pot fi folosite la orice varsta.

2. Din seria ,,jucarii pentru copiii de 5 ani educative’’ fac parte si puzzle-urile. Acestea ii ajuta sa isi stabileasca niste obiective clare si sa creeze o strategie astfel incat sa ajunga la rezultatul final cat mai repede. In plus, un puzzle ajuta orice copil sa isi dezvolte capacitatea de rezolvare a problemelor si de concentrare asupra pieselor pe care trebuie sa le potriveasca pentru a obtine imaginea dorita.

3. Evident, nemuritoarele papusi nu trebuie sa lipseasca din colectia de jucarii pentru copiii de 5 ani. O papusa devine cea mai buna prietena a oricarei fetite si o confidenta loiala, care nu va spune nimanui niciun secret aflat. Ea este practic copia fidela a copilului: i se aplica acelasi tratament si i se arata aceleasi sentimente pe care acesta le primeste din partea voastra, a parintilor. Si, da, o papusa este nemuritoare! Fiecare dintre noi ne aducem aminte cu drag de aceste minunate jucarii pentru copii. 

4. Desigur, baietii vor fi intotdeauna atrasi de altfel de jucarii pentru copii si anume de pistoale, pusti, sabii de jucarie, pe care sa le foloseasca in jocul lor in care sunt pirati adevarati, politisti teribili sau raufacatori pe care nimeni nu ii poate prinde vreodata. Astfel, isi dezvolta personalitatea, dar si gradul de creativitate intr-un mod placut, inventiv. Aceste jucarii pentru copii de 5 ani sustin si relatiile interpersonale, deoarece jocul de rol nu este niciodata la fel de distractiv jucat pe cont propriu. 

Gasesti toate aceste tipuri de jucarii pentru copii de 5 ani pe site-ul Toys123.ro, disponibile in multe forme, culori, modele sau materiale. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, magazinul Toys123 stie ce face un copil fericit si, de aceea, este mereu la curent cu ultimele aparitii in domeniu. In plus, preturile sunt intr-adevar accesibile oricarui parinte. Voi ce jucarii pentru copii ati ales sa cumparati?

Jucarii copii

Jucarii copii

jucarii copii jucarii copii 5 ani Toys123 jucarii LEGO