Cursuri de limba engleza pentru copii cu echipa Docentisimo

Parintii care isi doresc pentru copiii lor stapanirea limbii engleze la perfectie, pot apela la echipa Docentisimo. Acestia ofera cursuri online de limba engleza la care copiii participa cu placere datorita activitatilor interesante la care iau parte si mediul placut de interactionare dintre profesor si elevi.

 

Limba engleza este o limba de circulatie internationala si poate fi oricand la indemana pentru diferite lucruri. Indiferent daca este vorba despre o vizita in strainatate, un document care nu este tradus sau cursuri in alta tara, oricui ii este util sa stie sa vorbeasca engleza, mai mult decat nivelul conversational.

 

Cursuri si examene diferite de orele obisnuite de la scoala

 

 

Deseori copiilor nu le place sa mearga la scoala din cauza volumului mare de munca sau lectiilor prea dificile uneori. Aceste lectii oferite de Docentisimo sunt diferite de cele obisnuite si in special in primii ani invatarea se face prin joc si prin activitati inedite la care le face placere sa participe.

 

Fiecare lucru invatat este recapitulat astfel incat la finalul cursurilor copilul sa aiba un progres vizibil. Profesorii ofera feed-back personalizat fiecarui copil. Avand in vedere ca in primii ani de scolarizare si de viata cei mici invata si preiau cel mai usor notiuni si lucruri noi, cu cat incep cursurile mai repede cu atat le va fi mai simplu sa invete engleza corect.

 

Nu este suficient ca acesta sa invete din jocuri sau de pe retelele de socializare deoarece astfel isi intipareste notiunile gresit de la inceput si este mai dificil sa le schimbe mai apoi. Docentisimo pune la dispozitia copiilor cursuri pentru engleza incepand din clasa 0 pana in clasa a XII-a, care se finalizeaza cu examenul Cambridge, atat de util pentru viitor in orice domeniu.

 

Echipa de profesori care iubesc ceea ce fac

 

Echipa este formata din profesori formati in cadrul Universitatii Bucuresti la Facultatea de Litere. Acestia pun pasiune in ceea ce fac si investesc timp, astfel incat fiecare copil sa aiba parte de atentia necesara. Se asigura ca fiecare a inteles inainte de a trece mai departe si utilizeaza jocuri si metode noi de predare astfel incat sa le starneasca interesul.

 

Grupele sunt formate din aproximativ 6 elevi astfel incat fiecare sa aiba timpul necesar sa raspunda la intrebari si sa rezolve sarcinile. In acest mod atentia poate fi centrata pe fiecare dintre ei, iar fiecare lacuna sa fie acoperita.

 

Pentru mai multe informatii accesati site-ul si pentru a contacta echipa Docentisimo trimiteti e-mail la adresa cursuri@docentisimo.ro sau sunati la numarul de telefon +40766297700.