Am lansat Graduo.ro - o noua platforma online pentru materiale universitare



Cu un motor de cautare usor de folosit si filtre ce faciliteaza identificarea rapida si sigura a resurselor online necesare, acest portal romanesc dedicat studentilor clasifica cu exactitate informatia  la nivel de universitate, specializare, an, materie, profesor de curs, autor si multe altele, fiind un instrument extrem de util celor care au nevoie de informatii credibile si exacte. 

Libraria online are deja peste 13.000 de utilizatori si contine lucrari provenind din 110 universitati din Romania, 610 facultati, peste 2.500 de specializari si peste 50.000 materii sunt documentate, transformand aceasta platforma intr-un ghid util pentru cercetarea academica si profesionala. Accesul permanent la proiecte variate: carti, cursuri universitare scanate sau tehnoredactate, proiecte, seminarii, laboratoare, documentatii, materiale utile si teme disponibile gratuit sau in schimbul unor puncte valorice, fie cumparate, fie acumulate prin contributie proprie faciliteaza eforturile studentilor si nu numai.   

Mai mult decat atat, platforma ofera posibilitatea celor care isi uploadeaza proiectele de a valorifica materialele relevante care, odata incarcate, pot fi valorificate la fiecare download prin acumularea de puncte sau credit. Calitatea documentelor este verificata de moderatori, iar previzualizarea materialelor confera siguranta utilizatorului ca va beneficia de un material util.   

www.graduo.ro este o platforma interactiva care asigura un sistem de ratinguri si comentarii si, pe termen lung, isi propune sa devina cea mai la indemana si de incredere sursa de informare pentru studentii care isi doresc sa-si eficientizeze procesul de invatare.

Platforma online ofera asistenta utilizatorilor sai de luni pana vineri, intre orele 9.00 - 18.00, prin intermediul adresei de email: office@graduo.ro si prin apelarea numarului de telefon  0733 580 087 .

 

Adrian Enache
eBusiness Manager

Graduo
www.graduo.ro

Adresa: Bucuresti, str. Cristescu Dima , nr. 3B
Telefon: (+4) 0733 580 087
Program: Luni-Vineri 9:00-18:00

materiale universitare proiecte referate facultate