Informatii vitale daca esti din Bucuresti si ai sau vrei masina

Sunt sute de mii de autovehicule inmatriculate in Bucuresti, si peste un milion care circula zilnic pe strazile orasului. Cum poti iesi din hatisul pe care il reprezinta lumea auto bucuresteana? Numai afland anumite informatii de importanta vitala poti duce o viata mai linistita si te poti plimba cu placere prin Capitala la volanul unei masini.

a) De unde gasesti masini noi la un pret convenabil

Preturile de Bucuresti nu te sperie cand vine vorba de masinile noi daca stii care sunt locurile din care sa-ti cumperi un automobil nou. La show-urile auto, preturile sunt foarte ridicate, intr-adevar modelele sunt foarte noi si de gama premium, insa daca iti doresti o masina noua family sau compacta, simpla, accesibila la pret, incearca sa gasesti online informatia si sa mergi la sigur.

b) Cum sa gasesti masini rulate la o calitate buna

Cine nu mai are incredere in masinile rulate sunt aceia care au avut experiente neplacute sau au auzit prea multe cazuri negative in legatura cu samsarii de masini. Targurile auto de cartier sunt intesate de masini cu kilometrajul “lucrat”, cu rugina ascunsa bine si cu piese uzate inlocuite cu altele si mai uzate dar care arata mai bine “la suprafata”. Masinile rulate deja pot functiona bine inca multi ani de acum inainte, numai ca, din cand in cand, mai cedeaza cate o piesa la ele.

c) Cum gasesti client din prima daca vrei sa-ti vinzi masina

O companie multilateral dezvoltata in ceea ce priveste activitatea auto poate activa atat ca dealer auto, cat si ca mediu de vanzare/cumparare. Asadar, in loc sa publici anunturi cu nemiluita si sa astepti luni intregi pana sa gasesti un client, ai posibilitatea de a iti dai masina “in consignatie”, poti sa lasi o companie sa ti-o vanda.

Exista astfel de servicii si ar fi pacat sa nu beneficiezi de ele in cazul in care vrei sa iti vinzi masina actuala chiar daca iti cumperi alta noua in loc, chiar daca nu iti mai cumperi niciuna.

d) Service auto rapid si simplu in Bucuresti?!

Pare de necrezut, dar exista! Exista service-uri auto in Bucuresti care nu numai ca repara masinile carora s-au uzat piesele, dar si cele care tocmai au trecut printr-un eveniment rutier! Daca mai pui la socoteala ca un service auto mai si vinde/cumpara masini, noi sau rulate, iti poti da seama ca lista de firme care pot face asta se reduce considerabil si raman foarte putine chiar si in Bucuresti. Acestea trebuie date ca exemplu si trebuie alese cele din zona centrala, asa cum este recomandat.

Daca urmaresti rapiditate in toate si garantie asa cum iti place tie, chiar exista un astfel de loc definit prin suma dealer auto autorizat+service auto. Cauta-l, nu este greu de gasit! Deschide laptopul si intereseaza-te de posibilitatile de a iesi in castig intr-un mod sau altul in ceea ce priveste masina ta sau viitoarea ta masina.