Cauti anvelope de vara la preturi mici?

Daca raspunsul tau la intrebarea din titlu este Da atunci anvelope vara cu Pret Mic pe Vadrexim.ro  reprezinta solutia ideala pentru tine.

Anvelopele reprezinta o componenta esentiala, atat pentru masina ta cat si pentru siguranta ta si a pasagerilor din masina ta. O anvelopa neconforma reprezinta o sursa majora de pericol pe sosele. Achizitionarea anvelopelor de vara nu ar trebui neglijata, ar trebui sa iei in serios aceasta alegere. Un lucru extrem de important de care trebuie sa tii cont in alegerea anvelopelor de vara este urmatorul: anvelopele ar trebui sa fie identice, ca model, ca an de fabricatie dar si ca uzura.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta in alegerea anvelopelor de vara la pret mic:

- Modelul vehiculului: asigura-te de faptul ca anvelopele de vara alese corespund masinii tale;

- Marcajele: permit alegerea corecta a modelului de montat pe masina ta. Iata un exemplu de marcaj: 205/55R17 91V. In acest caz, caracterele descriu in ordine latimea (205), raportul nominal de aspect (55), tipul constrcutiei (R), diametrul jantei in inchi (17). Vine mai apoi indicele capacitatii de incarcare (91) care indica greutatea maxima suportata apoi indicele de viteza (V) care corespunde vitezei maxime la care poate fi supus.

Latimea standard: pentru masina, cea mai raspandita latime este 205mm, chiar daca exista anvelope destul de des folosite cu 20mm in plus;

- Diametrul jantei: pentru ca o anvelopa sa se adapteze cat mai bine jantei, trebuie sa respectam diametrul acesteia. Jantele cu un diamertru de 16 inchi sunt destul de raspandite;

Pentru un consum redus, recomandam:

Anvelopele au un impact major asupra consumului de carburant. Anvelopele trebuie sa aiba o rezistenta crescuta la rulare si sa fie cat mai fiabile cu putinta. Ceea ce se traduce si printr-un consum mai redus de carburant. Fabricantii apeleaza la tehnologii noi care propun anvelope cu consum redus. In urma unei directive europene, eficienta carburantului este indicata pe anvelopele auto incepand cu anul 2016. Modelele care au cel mai redus consum de carburant primesc cea mai buna nota, adica A.

Anvelopele de vara moderne sunt mai sigure, mai confortabile, au o durata mai lunga de viata si nu se uzeaza atat de repede ca modelele mai vechi de pe piata. Fabricantii au un obiectiv comun, acela de a se perfectiona in permanenta si de le oferi consumatorilor cele mai bune anvelope de pe piata. Exista numeroase modele pe piata care prezinta un zgomot redus la rulare ceea ce reduce la minim jena ocazioanta de zgomot in habitaclul masinii.

Fabricantii

Fabricantii de anvelope auto sunt numerosi si raspund la nevoile a milioane de utilizatori, se adapteaza la toate tipurile de vehicule, de la masina obisnuita la camion, trecand pe la berlina, 4X4 sau chiar remorca. In cazul acesteia din urma, trebuie sa se tina cont si de accesoriile specificepentru a ne asigura de faptul ca incarcatura va fi transportata in mod corect. Principalii constructori de pe piata sunt Continental , Michelin si Good Year. Daca cauti anvelope de iarna ieftine indreapta-te spre nume precum Hankook, Debica sau Falken.

Nota informativa: articol scrie de adilupu.com. Daca doresti sa afli mai multe informatii utile despre aceasta tema, te invitam sa accesezi blogul de pareri si recomandari.

Anvelope vara la Vadrexim

Anvelope vara la Vadrexim

anvelope vara vadrexim anvelope de calitate anvelope ieftine