Apeleaza cu incredere la serviciul de inchirieri microbuze pentru nunta de la FocusRent

Atunci cand vine ziua cea mare, ultimul lucru de care ar trebui sa te ocupi ca mireasa este transportul invitatilor. Toata lumea stie ce eforturi imense se depun cu organizarea unei nunti pentru ca marele eveniment sa iasa perfect. De aceea, FocusRent iti vine in ajutor si iti pune la dispozitie serviciul de inchirieri microbuze pentru nunta. Lasandu-ne pe noi sa ne ocupam de transportul invitatilor, vei avea mai mult timp la dispozitie pentru a te asigura ca aspectele importante ale nuntii vor iesi asa cum ti-ai propus.

Asigurarea transportului pentru nunta poate fi o sarcina dificila, mai ales daca ai invitati care vin din alte orase. Daca ai cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la restaurant in aceeasi zi, situatia devine si mai problematica, deoarece unii invitati nu vor putea participa la toate momentele zilei. Apeland la serviciul de inchirieri microbuze pentru nunta de la FocusRent, nu trebuie sa iti mai faci griji din aceasta privinta, deoarece noi ne vom asigura ca fiecare invitat care are nevoie de transport va ajunge in siguranta si in timp util la nunta ta. 

Inainte de a apela la serviciile unei companii de inchirieri microbuze, este recomandat sa stabilesti in prealabil cateva detalii importante. In primul rand, stabileste numarul estimativ de invitati care au nevoie de transport asigurat. Pentru a te asigura ca exista disponibilitate in data nuntii tale, contacteaza compania de inchirieri microbuze din timp pentru a face rezervarile necesare si a incheia un contract.

Avand o experienta de peste 10 ani pe piata de inchirieri microbuze, FocusRent poate fi partenerul tau de incredere in organizarea transportului pentru cea mai fericita zi a vietii tale. Apeland la serviciul nostru de inchirieri microbuze pentru nunta ta, vei avea parte de urmatoarele avantaje:

- taxe si asigurari auto incluse (RCA, full CASCO, rovinieta)

- inlocuirea rapida si gratuita a microbuzului in caz de avarie

- un plin de combustibil

Mai mult decat atat, nu iti impunem o limita de kilometri si iti putem pune la dispozitie, contra-cost, si servicii optionale: sofer personal, GPS, scaun auto pentru copil si transfer aeroport Henri Coanda Otopeni pentru invitatii care vin din alta tara. 

Siguranta invitatilor tai este prioritatea noastra numarul 1! Asadar, niciun microbuz din parcul auto FocusRent nu este mai vechi de 5 ani si fiecare dintre acestea este supus unei inspectii tehnice riguroase inainte sa fie livrat clientului. 

In oferta serviciului de inchirieri microbuze FocusRent, ai la dispozitie doua dintre cele mai performante microbuze de tip 8+1: Mercedes Vito si VW Transporter. Ambele sunt spatioase, confortabile si dotate cu tehnologie de ultima ora, pentru ca invitatii tai sa aiba parte de cele mai bune conditii de siguranta si confort. 

Alege serviciul de inchirieri microbuze pentru nunta de la FocusRent! Suntem siguri ca ne vei dori langa tine si pe viitor, poate chiar in fericita zi a botezului copilului tau!

inchirieri microbuze inchirieri microbuze pentru nunta