In siguranta cu grilaje mobile

Cel mai placut sentiment pe care il poti avea in momentul in care ai un spatiu comercial este sa il stii in siguranta. Dar cum este posibil acest lucru, in cazul in are nu vrei sa apelezi la o firma de securitate pe timp de noapte?
Compania Kondor Invest este acum in masura sa iti ofere o gama de modele de grilaje ce iti va tine afacerea in siguranta. Cu o experienta de peste 20 de ani, a stabilit standarde inalte in ceea ce priveste protectia si securitatea.
Aceste grilaje metalice sunt foarte folositoare pentru a inchide spatii foarte mari sau pentru a securiza diferite vitrine si nu in ultimul rand spatii rezidentiale sau comerciale. Materialele din care sunt folosite aceste grilaje mobile sunt de cea mai inalta calitate. Lamelele sunt pline de otel de 0.5 mm si 0.7 mm grosime, inaltimea lamelei poate atinge dimensiunea de 105 mm, greutatea maxima pe metru patrat este de 9 kg. Rulourile ce se realizeaza se intaind pana la maxim 6 metri latime, insa la cerere se pot face comenzi speciale ce pot atinge lungimi mai mari de 6 metri. Modelele de grilaje se pot vopsi in gama RAL.
Compania Kondor Invest propune o gama variata de grilaje clintilor sai. Spatiul comerial va fi mai protejat cu ajutorul acestor grilaje metalice ce pot fi si grilaje mobile.
Pentru comenzi si detalii suplimentare puteti apela la  numarul de telefon 0757 082 001 ( non-stop 0757.082.700 757.082.717) sau accesand site-ul nostru  www.scharx.ro/grilaje.html

grilaj grilaje grilaje mobile grilaje metalice grilaje ferestre