Implant dentar intr-o singura zi: One Day de la Dr. Leahu

Te-ai saturat de sali de asteptare pline si interventii care presupun vizite interminabile la medicul stomatolog? Numai cand te gandesti la asta iti piere zambetul de pe buze? Zambeste, asteptarea a luat sfarsit! Acum te poti bucura de implant dentar intr-o singura zi, rapid si eficient, la Clinicile Dr. Leahu!

Nu mai ai niciun motiv sa amani rezolvarea problemelor tale dentare, indiferent ca acestea sunt cauzate la randul lor de alte probleme, cum ar fi lipsa de timp sau a resurselor financiare ce nu iti permit sa te ocupi de sanatatea ta dentara la momentul potrivit. Insa, pentru asta exista Dr. Leahu, care vine in ajutorul tau cu o gama variata de servicii integrate si tehnologii de ultima ora, adaptate nevoilor si bugetului tau astfel incat sa economisesti timp si bani si sa poti zambi fara nicio constrangere!

Din fericire, medicina dentara a evoluat foarte mult, iar cu ajutorul tehnologiei disponibile in Clinicile Dr. Leahu poti beneficia de implant dentar intr-o singura zi, datorita rapiditatii si eficientei maxime a procedurii One Day. Descopera in ce consta aceasta si care sunt beneficiile ei!

Implant dentar cu ajutorul unui software digital!

Procedura de implant dentar One Day, disponibila in cadrul Clinicilor Dr. Leahu, se realizeaza cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, precum scanner si printer 3D, aparatura de frezaj computerizat si platforma electronica de varf, aparaturi performante pe care specialistii in implantologie dentara Dr. Leahu le utilizeaza pentru rezultate deosebite in timp record. Din acest punct de vedere, noua procedura One Day este foarte asemanatoare cu celebra tehnica de implant dentar  Bredent Fast&Fixed, disponibila de asemenea in Clinicile Dr. Leahu. 

Dinti lipsa? Beneficii multiple!

Implantul dentar One Day este o procedura nou aparuta, care a necesitat multi ani de cercetare pentru a raspunde pe deplin celei mai mari provocari venite din partea pacientilor, si anume aceea de a le oferi o solutie rapida si eficienta in ceea ce priveste inlocuirea dintilor lipsa. Inainte pacientul trebuia sa astepte pana la un an de zile pentru inlocuirea unuia sau mai multor dinti lipsa, ceea ce era foarte neplacut atat din punct de vedere estetic, cat si functional. In prezent, procedura de implant dentar One Day a redus considerabil perioada de asteptare a pacientului si inconvenienta cauzata de numeroasele vizite la medicul stomatolog, venind la pachet cu multiple beneficii atat pentru sanatatea ta dentara, cat si pentru cea psihica. 

Iata care sunt principalele beneficii de care te vei bucura apeland la tratamentul cu implant dentar One Day:

- dantura perfect functionala in timp record, pentru un zambet natural si frumos; 

- rapiditate si eficienta, specifice acestei proceduri de implant dentar, care te vor ajuta sa economisesti timp pretios;

- precizie si acuratete in ceea ce priveste interventia, garantate de tehnologia implantologiei digitalizate;

- evitarea complicatiilor precum reactii alergice, datorita materialelor folosite de inalta calitate, biocompatibile;

- realizarea de bonturi personalizate pentru fiecare pacient si pentru fiecare dantura in parte, gratie tehnologiei pe care se bazeaza implantul dentar One Day;

- recuperare rapida, astfel incat iti vei putea relua activitatile obisnuite chiar a doua zi dupa interventie.

Pe langa aceste beneficii, apeland la serviciile Clinicilor Dr. Leahu vei avea parte de atentia si consultanta celor mai buni specialisti, pentru a sti inca de la inceput care este diagnosticul exact si costurile aferente procedurii cu implant dentar. Vei avea, de asemenea, garantia investitiei, rata de succes a procedurilor cu implant dentar efectuate in Clinicile Dr. Leahu fiind de 100%.

Indiferent daca vrei sa inlocuiesti unul sau mai multi dinti, implantul dentar One Day reprezinta solutia optima. Vino in Clinicile Dr. Leahu si discuta cu unul din specialistii nostri pentru a te convinge cat de simplu si rapid e acum sa ai o dantura perfecta! Te asteptam cu zambetul pe buze!

implant dentar implant dentar One Day Dr Leahu clinica stomatologica