GENE FALSE SPLENDOR LASHES SAU ALTE BRANDURI?

GENE FALSE SPLENDOR LASHES SAU ALTE BRANDURI?

 

Cu siguranta te-ai intrebat care brand de gene false este mai bun. Putem sa iti spunem care e motivul pentru care sa alegi Genele False Splendor Lashes. La debutul brandului de gene false Splendor Lashes   in primavara anului 2017 ne-am dorit sa avem o gama larga de sortimente la preturi competitive, dar pe parcurs am primit opiniile makeup artistilor care folosesc produsele noastre.

Opiniile acestor profesionisti pasionati ne-au ajutat sa dezvoltam in continuare brandul de gene false Splendor Lashes prin adaugarea de noi standarde calitative o data cu dezvoltarea portofoliului de produse.

            Pentru a te bucura de gene false profesionale am definit 7 valori pe care magazinul online SplendorShop.ro le ofera prin produsele pe care le propune. Astfel, cand comanzi gene false Splendor Lashes beneficiezi de:

 

Calitatea verificata 

Da! Este prioritatea noastra sa oferim mereu gene false de calitate. Echipa noastra testeaza produsele comercializate in permanenta, solicita opinii si recomandari de imbunatatire de la clientii si partenerii nostri.

 

Imbunatatire permanenta

Este prioritatea noastra sa oferim produse din ce in ce mai bune, mai atragatoare, mai comode, mai practice si mai usor de utilizat. Pentru a-ti oferi o experienta placuta punem la dispozitie o platforma de comert online moderna, cu numeroase facilitati dedicate.

 

Dezvoltare continua

Exact asta facem zi de zi! Cautam sa imbunatatim produsele si serviciile noastre pentru a oferi mereu satisfactie makeup artistilor si clientilor finali. Genele false Splendor Lashes au pus un zambet pe fata a zeci de mii de cliente.

 

Gama larga de sortimente

Da, din nou! In fiecare an adaugam in portofoliul de produse noi modele de gene false.

Genele banda sunt create pentru toate tipologiile de ochi si cadrul pentru care vor fi folosite astfel gasiti o gama larga de gene false potrivite pentru a fi purtate zilnic sau la evenimentele private.

 

Design personalizat

Genele false Splendor Lashes sunt create din evaluarea clientilor nostri. Intrebam clientii care sunt punctele slabe pe care le-au identificat pentru a cunoaste cat mai bine produsul. Da, sunt situatii in care am imbunatatit produsul si situatii in care am creat un produs cu totul nou si diferit.

Genele false Splendor Lashes se lauda cu modele unice aflate in portofoliu Splendor Shop.

 

Raport calitate / pret

Oferim calitate premium la preturi competitive indiferent ca esti la inceput de drum sau ai nevoie de o cantitate mai mare de gene false. Suntem mereu deschisi la gasirea solutiilor potrivite pentru clientii nostri, dar fara a afecta calitatea produsului.

 

 

Usor de aplicat si durabile

Genele false Splendor Lashes sunt usor de purtat chiar si de persoanele care poarta pentru prima oara. Acestea sunt moi si confortabile datorita materialelor de calitate din care sunt confectionate. Genele banda Splendor Lashes au banda transparenta aproape invizibila, sunt super flexibile si se pliaza foarte usor pe pleoapa, astfel aplicarea genelor este usurata.

https://splendorshop.ro

gene false splendorshop.ro gene false profesionale