GALA PREMIILOR VIP



 

Design-ul AZZARA se caracterizează prin eleganţa feminina pusa in valoare printr-un stil detaliat si o constructie arhitecturala.

 

Colectia capsula dedicata Zinei Dumitrescu foloseste materiale fine si delicate, cu preponderenta voaluri de matase pe care aplicatiile pretioase creeaza stilul inconfundabil care poarta semnatura designerului  Mirela Pellegrini. Broderiile sunt elementul principal care intareste frumusetea feminina intr-o colectie de vara pe nuante nude.

 

Decorarea atenta de care au parte creatiile AZZARA creeaza unicitatea acestora, reusind asfel sa mentina in structura lor fluiditatea si lejeritatea care permite purtatoarelor sa se bucure de confortul pe care il merita. Pentru completarea tinutei incaltamintea este asigurata de catre KALONI SHOES.

 

Astfel, colectia are menirea sa reprezinte un memento pentru Zina Dumitrescu, designer care face parte din memoria colectiva in industria modei romanesti, o industrie in care brandul AZZARA se bucura de 10 ani de activitate si succes.

 

 

Pentru mai multe informatii si imagini va rugam contactati:

Eduuard Daniel                    www.azzara.ro                          M: +4073 567 9020                       E: azzara.pr@gmail.com

Ana Gheorghian                  www.kalonishoes.ro                M: +4075 672 6863                       E: ana.kaloni@yahoo.com

fashion monden moda design gala