“Fii in forma!”- A aparut ghidul zilnic pentru optimizarea energiei la Editura Amaltea!

Aprecierile presedintelui Estee Lauder Company, Hyatt Corporation, Citigroup Private Bank , Merill Lynch, Forrester Research, Motorola University sau McDonald’s Corporation care sustin cartea, o recomanda ca fiind ghidul optim pentru redobandirea energiei si implicarea activa in activitatile de interes. 

Cu totii ne grabim sa tinem pasul cu ceilalti si incercam sa facem cat mai multe lucruri intr-o singura zi, insa gestionarea timpului nu mai este o solutie viabila.

Asa cum ne demonstreaza Tony Schwartz si Jim Loehr in lucrarea de fata, gestionarea energiei, si nu a timpului, este solutia unei performante de inalta clasa, dar si a fericirii si echilibrului in viata.
Numarul de ore dintr-o zi este fix, dar calitatea energiei pe care o avem la dispozitie nu este. Daca vom constientiza acest lucru, ne vom revolutiona modul in care traim viata, vom avea performante de exceptie la locul de munca, nu ne vom simti coplesiti si ne vom gasi echilibrul atat de dorit.

“Un adevarat apel de trezire. Intr-o perioada in care mass-media este plina de povesti despre directori care au un sistem denaturat de valori, aceasta carte iti confera incredere si o harta clara a drumului, cu ajutorul  carora sa iti poti rezolva problemele, folosind energia pozitiva si puterea morala.” Dan Brestle, presedinte, Estee Lauder Company

“Lectura acestei carti este un cadou pe care ti-l faci tie insuti, companiei tale si celor la care tii...Am invatat realmente ca desi nu pot obtine mai mult timp si sa fiu mai putin stresat, pot genera ceva de o valoare mult mai mare: mai multa energie!” Pat Crull, vicepresedinte al dept. de dezvoltare profesionala, McDonald’s Corporation.

Proaspat aparuta, o puteti comanda pe www.amaltea.ro!

  

 

aparitie editura carte energie timp